×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
دی ۲۳, ۱۴۰۳, ۹:۰۶ ق٫ظ
true
true
نبود مواد اوليه، مهم‌ترين مشكل صنعت كشور

اقتصادتهران: رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گيلان، نبود مواد اوليه در كشور را مهم‌ترين مشكل صنعت كشور به ويژه صنعتگران و توليدكنندگان در استان گيلان ذكر كرد.

به گزارش خبرنگار ما، دكتر علي منتظري، در بازديد گروهي از خبرنگاران رسانه‌هاي كشور از برخي طرح‌ها و پروژه‌هاي استان گيلان، در بازديد از واحد توليدي ايران پوپلين، ضمن بيان اين مطلب، گفت: استان گيلان بالغ بر يكهزار و 100 واحد صنعتي نيمه تمام دارد كه عمدتاً به دليل نبود مواد اوليه به صورت نيمه تمام باقي مانده است.

وي با تاكيد بر آن كه واحدهاي صنعتي استان گيلان در سال‌هاي اخير با مشكلات عديده‌اي مواجه بوده‌اند، خاطرنشان كرد: مهم‌ترين اوليت ما در اين استان تامين نقدينگي مورد نياز براي تامين مواد اوليه اين واحدهاست تا بتوانند پروژه‌هاي خود را به اتمام برسانند.

رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گيلان با بيان آن كه به برخي صنايع از جمله صنايع سلولزي به تازگي مجوز فعاليت داده شده، تصريح كرد: مزيت رونق اين صنايع رونق صنايع چوب استان است زيرا به دليل موقعيت زمين شناسي استان گيلان، تنها 100 معدن داريم كه 60 درصد آن ها فعال است.

وي همچنين افزود: 5 واحد صنعتي ابريشم در استان گيلان وجود دارد كه به دليل كم شدن زراعت كرم ابريشم در حال نابودي است.

منتظري يادآور شد: به منظور حل مشكلات صنايع در استان، كارگروه‌هايي با حضور استاندار به طور منظم تشكيل مي‌شود تا بلكه از مشكلات واحدهاي توليدي كاسته شود.

 تامین 60 درصد پارچه مورد نیاز کشور در داخل

در اين نشست خبري، گلناز نصرالهی، مدیرکل صنایع نساجی وزارت صنعت، با اشاره به اینکه ایجاد دوزندگی‌ها در اندازه بزرگ از اولویت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت است ضمن دعوت از تمام صنعتگرانی که تمایل داشته باشند در بخش دوزندگی صنعتی و تولید پارچه مشکی سرمایه‌گذاری کنند، تصريح كرد: اگر صنعتگران بتوانند 30 یا 40 میلیون متر مربع پارچه مشکی در انواع و کیفیت‌های مختلف در کشور تولید کنند در صورت ایجاد مشکل به دلیل واردات و بازار فروش، وزارت صنعت، معدن و تجارت آمادگی دارد حمایت‌های لازم را انجام دهد.

وي با تاكيد بر ضرورت جلوگيري از کالای قاچاق نساجی به کشور گفت: صنعت نساجی سهم موثری در اشتغالزایی دارد ضمن آن كه پرداخت حقوق ورودی گمرکی مناسب در واردات پوشاک موجب رشد صنعت نساجی می‌شود.

نصرالهی با اشاره به تامین 60 درصد پارچه مورد نیاز کشور در داخل، بیان کرد: 100 درصد نخ مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود.

در اين نشست، مدیرعامل شرکت ایران پوپلین نیز به راه‌اندازی این شرکت از سال 52 اشاره کرد و گفت: روزانه 16 تن انواع نخ ریسندگی در شرکت ایران پوپلین تولید می‌شود.

باقر لطیفی ظرفیت تولید سالانه شرکت ایران پوپلین را 2 میلیون و 420 هزار متر مربع پارچه عنوان کرد و افزود: 440 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شرکت مذکور است.

وی با اشاره به اشتغال 400 نفر در شرکت ایران پوپلین، بیان کرد: شرکت مذکور در زمینی به مساحت 250 هزار متر مربع و زیربنای 116 هزار متر مربع احداث شده است.

لطیفی تولید پارچه را به سفارش مشتری دانست و تصریح کرد: انواع ملافه و پارچه نظامی در شرکت ایران پوپلین تولید می‌شود.

طاهري، مديرعامل شركت سرزمين شاد نيز در بازديدي كه از اين واحد توليد به عمل آمد، گفت: واحد توليد در اختيار وي با سرمايه گذاري هنگفتي در راستاي راه اندازي خطوط توليد اقلام مورد نياز در كشور گام برداشته است.

وي افزود: اين واحد توليد 7 تا 10 ميليون دلار از محل پوشاك صادرات انجام داده ضمن آن كه توانسته براي نخستين بار استاندار اتحاديه اروپا را كسب كند.

طاهري افزود: اين واحد توليدي با سرمايه گذاري 45 ميليارد ريال، زمينه اشتغال 700 را فراهم كرده و در مساحتي بالغ بر 4 هزار متر مربع 6 ميليون عدد ظرفيت انواع پوشاك در سال را دارد.

گفتني است، بازديدهايي از شركت ريسندگي گيلان با توليد انواع نخ در سال با سرمايه گذاري 385 ميليارد ريال و نيز شركت بازيابان با توليد انواع پارچه مخمل، رومبلي، فرش ماشيني و نخ فانتزي و با سرمايه گذاري 120 ميليارد ريال توسط خبرنگاران صورت گرفت و نمايندگان اصحاب رسانه ها با توانمندي ها و مشكلات اين واحدهاي توليدي آشنا شدند.

 

 

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches