اقتصادتهران: سالن و نمایشگاه اصلی موزه طبیعت و حیات وحش ایران – دارآباد- با هدف فراهم سازی شرایط مناسب برای نگهداری از حیوانات زنده، با نصب تجهیزات لازم بازگشایی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، دکتر مجید نوائیان مدیر موزه طبیعت و حیات وحش ایران – دارآباد – با اعلام خبر فوق اظهار داشت: به دنبال تعمیرات و نصب دستگاه های تهویه و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی جدید و فضاسازی مناسب در بخش نمایشگاهی موزه، این قسمت مدت کوتاهی تعطیل بود اما بلافاصله پس از اتمام کار با چیدمان جدید و تغییراتی در نمونهها بازگشایی شد.
وی گفت: سیستم تهویه موزه به دلیل صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی و ایجاد شرایط مناسب برای نگهداری حیوانات زنده در فضای بسته نیازمند تعویض و جایگزینی بود که اقدامات لازم انجام و سیستم “مولتی وی” با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن شامل ۳۰ دستگاه پنل رو کار و توکار از جدیدترین سیستمهای تهویه در آن نصب شد.
نواییان افزود: این موزه با توجه به رسالت عظیم فرهنگی، آموزشی و زیست محیطی خود همواره در تلاش است تا شرایط سهولت در بازدیدها را با بیشترین خدمات و امکانات ممکن ایجاد نماید از این رو با اعمال تغییرات مثبت توانسته است تا بازدیدهای خود را افزایش دهد.
گفتنی است علاقمندان جهت ثبت نام برای بازدید های گروهی و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفنهای ۲۲۲۹۰۰۰۲ و ۲۲۸۲۹۹۹۲ تماس حاصل نمایند.
دیدگاه ها بسته هستند.