اقتصاد تهران
شماره خبر : 61957
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۰/۰۴
اقتصاد تهران

منطقه ۲۲ میزبان نخستین دوره جشنواره “تفریحی-ورزشی محله”

اقتصادتهران: با همکاری و مشارکت اداره تفریحات سازمان ورزش، اداره تربیت بدنی منطقه ۲۲، اداره اجتماعی فرهنگی ناحیه۳ اولین دوره جشنواره “تفریحی-ورزشی محله” در سوله الزهرا(س) محله شریف با حضور بیش از ۷۰۰ ورزشکار برگزار و شرکت کنندگان در این مسابقات با یکدیگر به رقابت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شهروندان منطقه ۲۲، فروتن معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با اعلام این خبر گفت: این جشنواره که به منظور به منظو توسعه ورزش و تفریحات سالم در محلات دوازدهگانه منطقه برای اولین بار در رشته های فلوربال، طناب کشی، ایرهاکی، فوتبالروی میز، تنیس روی میز، ترامپولین و … دوم و سوم دی ماه از ساعت ۹ الی ۲۰ به صورت رایگان برگزار و شرکت کنندگان در آن در دو بخش انفرادی (خانم ها و آقایان) و خانوادگی با هم به رقابت پرداختند.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲۲ با بیان اینکه یکی از نیازهای شهروندان داشتن برنامه سالم برای پرکردن اوقات فراغت است، تصریح کرد: امروز برگزاری جشنواره ها و همایش‌های ورزشی پاسخی مثبت  به این نیاز است. با اجرای این گونه برنامه ها اهداف مدیریت شهری در توجه ویژه به ورزش های شهروندی و محلات، توسعه ورزش همگانی، پرکردن اوقات فراغت، ارتقاء نشاط و پویایی ساکنان محلات محقق خواهد شد.

فروتن با تاکید بر اجرای برنامه های تفریحی-ورزشی ویژه در محلات گفت: درتلاش برای توسعه و تعمیم ورزش محلات و همچنین ورزش شهروندی در محلات هستیم. قرار است با آوردن فعالیت های ورزشی درون محلات و تشویق خانواده ها به حضور در مسابقات ورزشی ضمن آشنایی آنها با امکانات ورزشی محله خود، قدمی موثر در جهت افزایش شور و نشاط شهروندان برداریم.