اقتصادتهران: عباس جدیدی عضو و معاون امور نظارت در شورای اسلامی شهر تهران از پروژه های منطقه ۲۲ بازدید و در شورای معاونین این منطقه حضور یافت.
بنابر گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، عباس جدیدی و هیئت همراه در حضوری یک روزه به همراه مولایی و گروهی از مدیران این منطقه ابتدا از پروژه ها بازدید نمودند و بعد از آن جدیدی در ملاقات مردمی حضور پیدا کرد و از نزدیک به مشکلات حدود ۲۲ نفر از مراجعین رسیدگی نمود، برنامه بعدی شرکت در شورای معاونین، شرکت در نماز جماعت و سخنرانی برای کارکنان منطقه ۲۲ و همچنین نشستی صمیمی با دبیران شورایاری این منطقه و دیدار با یکی از خانواده معزز شهدای منطقه ۲۲ بود.
جدیدی شورایاران را یار و یاور و چشم و بازوی شورای شهر دانست و اظهار داشت: “ما در شورا به دنبال استقلال و قانونمند شدن این فعالیت ها هستیم و می بایستی به نقطه ای برسیم که بهترین استفاده از ظرفیت شورایاران شود.”
وی با توجه به ظرفیت های آموزشی، درمانی، گردشگری و… آینده بسیار روشنی را برای منطقه ۲۲ پیش بینی نمود و اضافه کرد: “در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در منطقه ۲۲ زندگی می کنند که در افق طرح ۱۴۰۴ این جمعیت بالغ بر ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار نفر خواهد شد و این به منزله افزایش و سنگین شدن وظایف شورایاران است.”
وی مولایی را شهرداری متدین و دلسوز دانست که با بصیرت و درایت مسایل و مشکلات منطقه ۲۲ را حل می کند و اعلام کرد که با تعصب خاصی که به منطقه ۲۲ دارد و در طی ۳ بازدیدی که از این منطقه داشته، حرکتی رو به جلو را ملاحظه نموده و این حاصل زحمات مولایی و همکاران ایشان است.