شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

مناسب سازی معابر بلوار فرحزادی و سرو جهت تردد معلولان و جانبازان

۱۰ دی, ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۷

مناسب سازی معابر بلوار فرحزادی و سرو جهت تردد معلولان و جانبازان

تهران اکونومی: شهردار منطقه دو تهران گفت: معابر بلوار فرحزادی و سرو در این منطقه جهت تردد معلولان و جانبازان مناسب سازی شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو تهران، عابد ملکی با اعلام این مطلب اظهارداشت: در راستای اجرای طرح خط سفید در معابر اصلی سطح منطقه و بازنگری و اصلاح کلی خط کشی ها و معابر و المان های ترافیکی، معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه جهت بهبود تردد معلولین اقدام به مناسب سازی معابر کرده است.

وی تاکید کرد: بیش از 50محل در تقاطع ها و محل های عبور عابر پیاده با نصب پل های هم سطح عابر پیاده و مناسب سازی با اجرای کفپوش و … در محورهای یاد شده صورت گرفته است.

شهردار منطقه دو تهران با بیان اینکه مناسب سازی معابر و گذرگاه‌های منطقه جهت تردد معلولان و جانبازان در دستور کار این منطقه قرار دارد تاکید کرد: بکار گیری استانداردهای روز و مطالعات کارشناسی در انجام مناسب سازی معابر در این منطقه مورد تاکید است.

 

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها