اقتصادتهران: دبیر ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه شش از برگزاری جلسه کمیته ایمنی منطقه خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه توسعه و بهبود خدمات ایمنی و آتش نشانی تمامی مراکز اداری، تجاری، فرهنگی و مسکونی منطقه شش ایمن سازی میشود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، مهدی خسروانی با بیان اینکه برخی ساختمانها از لحاظ ظاهری ایمن به نظر میرسند اما جزو ساختمانهای ناپایدار محسوب می شوند گفت: وقتی بررسی های دقیق و کارشناسی صورت می گیرد مشخص می شود که این ساختمانها دارای مشکلاتی در قسمت آسانسور، یا انباری و یا قسمت پله های فرار خود هستند که موجب می شود هنگام آتش سوزی امکان فرار و خدمت رسانی وجود نداشته باشد.
خسروانی با بیان اینکه مصوبه شورای شهر با توجه به حوادث اخیر در سطح شهر تهران لازم الاجراست گفت: در نخستین مرحله ساختمان های ناایمن منطقه شناسایی شده و به ساکنین آن اطلاع رسانی شده است و در مراحل بعدی در صورت بی توجهی نسبت به ایمن سازی موارد، پلمپ و برخورد قانونی در دستور کار قرار می گیرد.
دبیر ستاد مدیریت بحران منطقه شش با اشاره به اینکه بر همین اساس شهرداران نواحی به صورت ویژه با ساکنین ساختمان های ناایمن جلسه گذاشته و آنها را نسبت به ایمن سازی موارد موجود مطلع می کنند گفت: امیدواریم با اجرای این مصوبه میزان حوادث در سطح شهر تهران کاهش یابد.