true
اقتصادتهران: در انتخاباتی که در سازمان ملی استاندارد به منظور تعیین هیأترییسه کمیته فنی فرآوردههای غذایی برگزار شد، امین سید یعقوبی به سمت نایبرییس این کمیته انتخاب شد.
بنابر اعلام گروه صنعتی و پژوهشی زر، ایزو شامل ۲۴۳ کمیته و زیر کمیته فنی است، که غذا و کشاورزی یکی از این کمیتههای فنی را شامل میشود. کمیته فنی فرآوردههای غذایی ISO/TC۳۴ ، خود شامل ۱۵ زیر کمیته است.
این کمیته در زمینه همه فرآوردههای غذایی است که از مواد اولیه تا محصول را شامل میشود و دبیرخانه آن نیز در دو کشور فرانسه و برزیل مستقر است.
کمیتههای فنی منبع تدوین استانداردهای جهانی هستند که به عنوان نماینده رسمی ISO در ایران فعالیت دارند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=90103
false
true