اقتصاد تهران
شماره خبر : 105716
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
اقتصاد تهران

مدارس تهران امروز تعطیل است

 

اقتصادتهران: به دلیل آلودگی هوا مدارس استان تهران امروز (دوشنبه) در همه مقاطع به غیر از فیروزکوه، پردیس و دماوند تعطیل است.

کریمی معاون استاندار تهران گفت: امروز دوشنبه مدارس همه مقاطع تحصیلی استان تهران به جز شهرستان های پردیس، دماوند و فیروزکوه تعطیل است.

در جلسه کارگروه شرایط ویژه آلودگی هوا که بعد از ظهر یکشنبه به ریاست حسن کریمی، معاون فنی عمرانی استاندار تهران تشکیل شد، مصوب شد مهدهای کودک، پیش دبستانی و کلیه مقاطع تحصیلی مدارس استان تهران به غیر از دماوند، فیروزکوه و پردیس دوشنبه تعطیل شوند.

معاون عمرانی استانداری تهران همچنین در تشریح مصوبات کمیته اضطرار آلودگی تهران گفت: نهایتا در این جلسه مقرر شد طرح زوج و فرد امروز دوشنبه با همکاری پلیس راهور از مقابل درب منازل اجرا خواهد شد و فروش روزانه مجوز تردد در محدوده طرح ترافیک تا پایان هفته ممنوع اعلام شد.

 معاون استاندار همچنین افزود: همچنین فعالیت معادن شن و ماسه همچنان ممنوع است و کامیون ها نیز امکان تردد در تهران تا روز چهارشنبه را ندارند.