پنجشنبه, ۴ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

مخازن تفکیک پسماند در شمال تهران افزایش می‌یابد

۲۸ بهمن, ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹

مخازن تفکیک پسماند در شمال تهران افزایش می‌یابد

اقتصادتهران: طرح کاپ (کاهش پسماند) با توزیع بیش از ۵۰۰ مخزن جدید تفکیک پسماند در شمال تهران و توسعه آموزش‌های همگانی اجرایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مانی جعفریان سرپرست امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک با بیان این مطلب اظهار داشت: طرح کاپ با هدف کاهش تولید پسماند و تفکیک از مبداء در شهر تهران در حال اجراست که اداره مدیریت پسماند شهرداری منطقه یک نیز در همین راستا ۲ هزار مخزن تفکیک داخل مجتمع‌ها، مدارس، ادارات و… جانمایی کرده و علاوه بر آن اقدام به تهیه و توزیع بیش از ۵۰۰ مخزن کارتن پلاست و پلاستیکی دیگر در ادارات تابعه و غیر تابعه این منطقه نموده است.

وی افزود: در حال حاضر برای تشویق و فرهنگ سازی نیروهای خدماتی در ادارات تابعه و غیر تابعه شهرداری منطقه یک، آنها در ازای تحویل پسماند خشک جمع آوری شده به پیمانکار تفکیک پسماند مبلغی را دریافت می‌کنند.

جعفریان تصریح کرد: نصب ۳  دستگاه تغذیه حیوانات شهری در بوستان‌های قیطریه، نیاوران و جمشیدیه از دیگر اقدامات  مدیریت پسماند منطقه یک است که بر اساس آن با انداختن هر بطری خالی آب و مایعات به محل مشخص شده روی دستگاه از طریق سنسور مقداری غذا برای حیوانات آزاد و حیوانات شهری می‌توانند از آن استفاده کنند.

این مقام مسئول افزود: با توجه به روزهای پایانی سال و اجرای سنت خانه تکانی با هماهنگی انجام شده قرار است غرفه‌های بازیافت اقدام به جمع آوری دور ریزهای حجیم منازل و تحویل اقلام مناسب، به خیریه‌ها نماید.

وی بخش آموزش را از مهمترین بخش اجرای طرح کاپ دانست و گفت: ۱۰ کلبه بازیافت در مدارس مستقر است که علاوه بر جمع آوری پسماند خشک مدارس، اقدامات آموزش و فرهنگ سازی را در خصوص روش‌های کاهش تولید پسماند، روش‌های کم حجم سازی و نهادینه شدن فرهنگ زیست محیطی بین شهروندان با حضور کارشناسان و آموزشگران بازیافت ارائه می کنند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها