شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

لقمه‌های مهربانی در شمال تهران گسترده تر می‌شود

۵ خرداد, ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۱

لقمه‌های مهربانی در شمال تهران گسترده تر می‌شود

اقتصادتهران: امسال به مناسبت ماه مبارک رمضان طرح یه لقمه مهربانی به صورت گسترده تر در محلات شمال تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سعید کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت: طرح یه لقمه مهربانی به منظور بالا رفتن حس همدلی بین شهروندان با همکاری شهرداری تهران و مناطق ۲۲ گانه، رستوران ها، نهادهای مردمی و خیرین برگزار می شود.

این مقام مسوول افزود: مخاطبان این طرح افراد بی‌خانمان، کودکان آسیب دیده، کار و خیابان و خانواده‌های نیازمند هستند و تمامی مناطق تهران نیز در اجرای این طرح حضور دارند که مناطق شمال و مرکز تهران به‌دلیل داشتن تعداد بیشتر رستوران و مراکز عرضه غذا به‌عنوان مناطق اصلی ارائه‌دهنده غذا محسوب می‌شوند و خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد فعال، رابط میان آنها و نیازمندان برای پهن کردن سفره اطعام هستند.

کارگران گفت: در این طرح، رستوران ها هر روز میزان معینی غذای اضافه ویژه نیازمندان طبخ می کنند یا مشتریان در صورت تمایل غذای اضافه برای نیازمندان سفارش می دهند که این غذاها با هماهنگی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری منطقه یک و خیرین مشخص و فعال، به دست نیازمندان خواهد رسید.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها