true
اقتصادتهران: راهاندازی صندوقهای جسورانه از جمله اقداماتی است که درراستای تفاهم نامه سازمان بورس و معاونت علمی ریاست جمهوری کلید خورد تا تامین مالی شرکتهای دانش بنیان از بازار سرمایه کلید بخورد.
به گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، سورنا ستاری، معاون فناوری رئیس جمهور گفت: راه اندازی صندوق های جسورانه از جمله اقداماتی است که در راستای تفاهم نامه سازمان بورس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کلید خورده تا علاوه بر برقراری ارتباط مجموعه شرکتهای دانش بنیان با بازار سرمایه زمینه تامین مالی این شرکتها از طریق بازار سرمایه مهیا شود.
وی افزود: اکنون در حدود یکسال از امضای تفاهم نامه سازمان بورس و معاونت فناوری ریاست جمهوری به منظور راه اندازی این صندوقها می گذرد و در این زمینه اقدامات قابل توجهی به این منظور اجرایی شده است. البته در حال حاضر بیش از ۱۹۰ صندوق فعال در بورس به منظور سرمایه گذاری در حوزههای تولیدی وجود دارد اما با توجه به رشد و فعالیت شرکتهای دانش بنیان و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی براینکه یکی از راههای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی حمایت از شرکتهای دانش بنیان و طراحی لازم در این خصوص است؛ صندوقهای تخصصی خاص در حوزه خطرپذیر (جسورانه) به علت نیاز کشور و شرکتهای دانش بنیان راهاندازی شدند.
وی تصریح کرد: راهاندازی صندوقهای جسورانه مسیر برای پیاده سازی ایدههای نو در بازار سرمایه و بورس را مهیا کرده و با راه اندازی این صندوقها بازار جدیدی برای ایدههای نو ایجاد شده است.
ستاری در خصوص اهداف پیش روی برای شکل گیری این صندوقها افزود:فعالیت این صندوقها بستر لازم برای سرمایهگذاری در حوزه شرکتهای دانش بنیان در بورس را فراهم کرده و با فعالیت این شرکتها در بورس شرایط برای رشد و ارتقای منطقی آنها مهیا می شود.
به گفته وی،حرکت سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیان به سمت سرمایهگذاری جسورانه علاوه بر اهمیت دادن به صاحبان ایده میتواند منجر به استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه در جهت رشد و توسعه محصولات و خدمات دانش بنیان و همچنین تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=90773
false
true