true
اقتصادتهران: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با تشریح جزئیات افتتاح رسمی ۴ طرح جدید و بزرگ افزایش ظرفیت تولید نفت ایران توسط وزیر نفت، اعلام کرد: با بهرهبرداری از ٣ مجتمع جدید نمکزدایی در مجموع ظرفیت فرآورش نفت نمکی کشور روزانه ١۵٠ هزار بشکه افزایش می یابد.
به گزارش شانا، بیژن عالیپور با اشاره به افتتاح سه مجتمع جدید واحد بهرهبرداری و نمکزدایی نفت در مناطق نفتخیزجنوب، گفت: دیروز ( چهارشنبه، ۶آبانماه) و همزمان با سفر بیژن زنگنه، وزیر نفت به استان خوزستان این سه طرح جدید نفتی به طور رسمی در مدار بهره برداری قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اعلام اینکه علاوه بر این، امروز فاز اول طرح توسعه میدان نفتی منصوری راهاندازی و افتتاح خواهد شد، تصریح کرد: این پروژه نفتی شامل تعمیر و تکمیل ١٢ حلقه چاه، احداث واحد بهرهبرداری و نمک زدایی و خطوط انتقال برق ١٣٢ کیلوولت دو مداره است.
وی تصریح کرد: با بهره برداری از سه مجتمع جدید واحد بهرهبرداری و نمکزدایی نفت، در مجموع حدود ١۵٠ هزار بشکه ظرفیت جدید به منظور فرآورش نفت نمکی در مناطق نفتخیز جنوب اضافه میشود.
عالی پور اظهار کرد: بر این اساس کارخانه نمکزدایی میدان نفتی منصوری از ظرفیت روزانه ٧۵ هزار بشکه، کارخانه نمکزدایی میدان لب سفید از ظرفیت ٣٠ هزار بشکه و واحد بهرهبرداری و نمکزدایی هفت شهیدان مسجدسلیمان از ظرفیت ۵۵ هزار بشکه نفت برخوردار است.
به گزارش شرکت ملی نفت ایران وی ادامه داد: مجتمع بهرهبرداری و نمکزدایی هفت شهیدان مسجدسلیمان نیز به منظور فرآورش نفت تولیدی میدانهای مسجد سلیمان، لالی، پرسیاه، زیلایی و کارون با ظرفیت ۵۵ هزار بشکه در روز توسط متخصصان داخلی طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی شده است.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب با راهاندازی این مجتمع واحدهای بهرهبرداری قدیمی مسجدسلیمان که فاقد شرایط استاندارد برای فرآورش نفت و گاز بود جمع آوری میشود.
عالی پور گفت: به منظور ساخت و راهاندازی مجتمع بهرهبرداری و نمکزدایی هفت شهیدان مسجدسلیمان ٣٠ کیلومتر خط انتقال برق دو مداره، ١۵ کیلومتر خط انتقال آب و یک ایستگاه پمپاژ آب و خطوط لوله جریانی چاهها به طول تقریبی ٨۵ کیلومتر احداث شده است.
وی افزود: علاوه بر این ساخت ١٢٠ کیلومتر خط لوله به قطر ١٢ اینچ به منظور انتقال نفت تصفیه شده از کارخانه بهرهبرداری و نمکزدایی هفت شهیدان به کارخانه بهرهبرداری شماره دوم اهواز برای صادرات بخش دیگری از این پروژه استراتژیک صنعت نفت کشور است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=30131
false
true