true
بوی عطر گل محمدی همه فضا را پر کرده، از چند متر انطرف تر بوی عطر گلاب همه ریه هایت را پر می کند اینجا پارک پرواز است و امسال قرار است جشنواره گلاب و گلابگیری تا ۳۰ اردیبهشت ماه در این پارک برگزار شد. آن هم هر روز با حضور مردم و جشن و گلاب و موسیقی. آنها که به هر دلیلی نمی توانند امسال به کاشان بروند و از نزدیک شاهد گلابگیری شهر گل محمدی باشند می توانند به پارک پرواز سری بزنند تا از نزدیک شاهد گلابگیری باشند و یک روز پر از گلهای محمدی را تجربه کنند.
به گزارش اقتصادتهران، مسول برگزاری این جشنواره توضیح می دهد که تا 30اردیبهشت ماه علاقمندان می توانند هر روز از ساعت 6 بعد از ظهر تا 9 شب در جشنواره گلابگیری شرکت کنند حتی پنج شنبه و جمعهها.
مریم شیری مسئول توضیح می دهد: غرفههای این جشنواره تنوع بسیاری دارند، از جمله غرفههای نوشیدنی که با شربتهای گیاهی خودمان تهیه میشوند، غرفه تاج گل با گل محمدی تازه، لوکیشن عکاسی، غرفه گریم کودک، غرفه عرق گیری زنده که به مشتریان محصول ارائه میکند و البته همه محصولات قبل از خرید قابلیت تست را نیز دارد.
مسئول برگزاری جشنواره گلابگیری پارک پرواز به این موضوع اشاره می کند که غرفه فروش و فروشگاهی عرقیات و شربتهای گیاهی علاوه بر عرقیات و شربتها محصولات جدید قندهای گیاهی، مثل قند گل محمدی (گلاب)، قند دارچین، قند هل، و … که با عرقیات طعم دار شده است را نیز عرضه میدارد. بخشهای دیگری نیز در این مجموعه وجود دارد همچون بخش برنامههای فرهنگی سرگرمی که از ساعت 18تا 21 به اجرای برنامه میپردازند و البته بازیها و سرگرمیهای رایگان برای بزرگسالان نیز در این مجموعه اضافه خواهد شد. غرفه چای و بستنی و غذا نیز از غرفههایی است که در یازدهمین دوره برگزاری این جشنواره به فعالیت های این مجموعه اضافه شده است.
خانم شیری ادامه می دهد: برند مریم بانوحدود 10 سال است داخل تهران جشنواره گلابگیری برگزار کرده در این جشنوارهها عرقگیری به صورت زنده به اجرا در میآید. به هیچ وجه این کار در مجموعه نمادین نیست و به صورت واقعی انجام میشود.
وی افزود: روزانه حدود یک تن گل محمدی وارد مجموعه شده و دیگها از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱ بامداد روشن هستند. همچنین عرقیات هل و دارچین نیز همینجا تهیه میشوند.
مسئول جشنواره گلابگیری ادامه داد: داخل این مجموعه افرادی از همکاران ما حضور دارند که مشاورههای خوبی به مردم میدهند و اطلاعات در مورد طب سنتی داشته و این اطلاعات را به بازدیدکنندگانی که ناراحتیهای مختلفی دارند و نیاز به این مشاورهها دارند ارائه خواهند کرد.
مدیر برند گلاب و عرقیات مریم بانو اضافه کرد: یازدهمین جشنواره در تهران است موارد قبلی در کاخ سعدآباد، گذر گردشگری آب و آتش، فرهنگسرای اشراق، برج میلاد و سی تیر برگزار شده است. ما از همه عزیزان دعوت میکنیم به این جشنواره بیایند و با گلاب و عرقیات آشنایی بیشتری پیدا کنند و حتی آنها را تست کنند، بسیار مناسب است که مردم بتوانند گلاب اصل را از تقلبی تشخیص دهند، البته مردم بدانند گلاب را صرفاً با عطر و بو نمیتوان تشخیص داد، چون میتواند از اسانس استفاده شده باشد، ولی هرچه گلاب تلختر باشد مناسبتر است یعنی با درصد مناسبی از گل و آب تهیه شده و سنگینتر باشد. این گلاب زمانی که در غذا مصرف میشود با تداخل با غذا سبک میشود و طعم و عطر آن مشخص میگردد.
وی افزود: فرایند عرقگیری این است که گیاه با مقدار مشخص آب داخل دیگ شده و فرایند گلابگیری انجام شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=281119
false
true