اقتصاد تهران
شماره خبر : 229120
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
اقتصاد تهران

طعمه گذاری زیستگاه حیوانات موذی در منطقه 2

اقتصادتهران: سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه 2 گفت:به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه و پاکسازی محیط های شهری از جوندگان مضر، همزمان با اجرای طرح تحول نگهداشت شهر، زیستگاه های جانوران موذی شناسایی و طعمه گذاری شد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2، علیرضا جعفری گفت: زیست سالم و آرام در شهر پاکیزه و منضبط حق هر شهروند محسوب می شود، بر همین اساس محل ها و محورهای وفور موش و منافذ ورود و خروج آنها در معابر و انهار شناسایی و طعمه گذاری شد

وی با اشاره به اینکه عملیات مبارزه با موش به صورت مستمر اجرا می شود افزود: اکیپ ها با تجهیزات مخصوص، در منافذ شناسایی شده در معابر، کانال ها و انهار، فضاهای سبز و… را طعمه گذاری می کنند.

جعفری گفت: با توجه به اهمیت مشارکت شهروندان در کاهش تعدادحیوانات مضر شهری، برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی در قالب توزیع بروشور و نصب پلاکارد انجام شد.