true

اقتصادتهران: طرح مدارس دوستدار شهر در چهار محور اصلی و با هدف اجرای برنامه های فرهنگی – آموزشی کار خود را در شمال تهران آغاز کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک کاظم داودی رییس اداره آموزشهای شهروندی شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت: طرح مدارس دوستدار شهر در دو بخش مدارس تحت پوشش با عنوان شهردار مدرسه و مدارس همیار شهر و با هدف اجرای برنامه های آموزشی _ فرهنگی هدفمند برای دانش آموزان مدارس مشمول طرح آغاز شد.
وی ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان در حوز های ترافیک، بحران، پسماند و محیط زیست و ارتقاء گردشگری شهری را از جمله برنامههای آموزشی دانست که از دی ماه سال جاری با همکاری نواحی ده گانه در مدارس منتخب شروع به کار کرده است.
داودی افزود: جامعه هدف این طرح کلیه دانش آموزان تحت پوشش شهردار مدرسه شامل دوره اول متوسطه و مدارس زیر پوشش طرح همیار شهر (دوره دوم ابتدایی) شامل مقطع چهارم، پنجم و شش ابتدایی است.
این مقام مسئول تصریح کرد: این طرح در چهار محور اصلی حقوق و تکالیف شهروندی، ایمنی و مدیریت بحران، محیط زیست و پسماند و ترافیک و آلودگی هوا و در دو دسته کلی فعالیتهای عمومی و انتخابی تعریف شده است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=176849
false
true