true

اقتصادتهران: مشارکت بانک پارسیان در ساخت داروهای سرطانی و سلول های بنیادی، ایجاد صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری لوتوس رویان با همکاری پژوهشگاه رویان و بنیاد برکت و مشارکت در طرح تجهیز مرکز آلزایمر کشور دارد.
به گزارش اقتصادتهران، افزایش همه گیری ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع پاندمی شرایط ویژه ای را در بخش بهداشت و درمان کشور ایجاد کرده است. از افزایش ظرفیت تخت های بیمارستانی گرفته تا سرمایه گذاری در حوزه ساخت دارو و واکسن بیشتر از هر زمانی ضروری به نظر میرسد. بانکها یکی از نهادهای اقتصادی است که به گفته عضو کمیسیون بهداشت و درمان در توسعه این بخش میتوانند بسیار موثر واقع شوند.
ملک فاضلی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه بانک ها در همه جای دنیا اثرگذارترین بخش در مسیر توسعه پایدار هستند، ادامه داد: حمایت نظام پولی و مالی از تولید چه در بخش دارو، تجهیزات پزشکی، مسکن و صنعت و غیره موجب شده که بسیاری از واحدهای تولیدی در مسیررشد قرار گیرند که این نگاه حمایتی را در برخی از بانک های کشور همچون پارسیان شاهد هستیم.
به گفته وی، مشارکت پارسیان درساخت داروهای سرطانی و سلولهای بنیادی، ایجاد صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری لوتوس رویان با همکاری پژوهشگاه رویان و بنیاد برکت و مشارکت در طرح تجهیز مرکز آلزایمر کشور، نشان از جایگاه ویژه حمایتی این بانک در حوزه بهداشت و درمان کشور دارد. بهرهبرداری از این پروژهها نیاز قابلتوجهی از کشور را در بخش درمان و سلامت پوشش میدهد.
فاضلی همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در بانک پارسیان در مسیر توسعه بخش بهداشت و درمان کشور، گفت: با توجه به شرایط خاص کشور باید تلاش کرد که سایر بانکها هم در این مسیر قرار گیرند. چرا که یک دست به تنهایی صدا ندارد.
مشارکت مالی بانکها در پروژههای بهداشتی
«تمامی نهادها از جمله موسسات اقتصادی، مسوولیتهای اجتماعی هم دارند و یکی از مسوولیتهای اجتماعی این بانک هم در قالب حمایت از پروژههای سلامت تعریف شده است.» این بخشی از گفتههای نماینده مردم سراوان است که میگوید: این انتظار که بانکها همواره در ساخت پروژههایی همچون بیمارستان منافع مالی خود را نادیده بگیرند، منطقی نیست. برای ساخت و راهاندازی بیمارستان باید تمرکز بر سرمایه گذاران داخلی و خارجی باشد. بانکها هم میتوانند در این مسیر تسهیلات را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=202907
false
true