اقتصاد تهران
شماره خبر : 114888
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۲/۲۰
اقتصاد تهران

صدور ۸۲ جواز تاسیس در حوزه صنعت و معدن نیشابور

اقتصادتهران: رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نیشابور گفت: امسال در حوزه صنعت و معدن ۸۲ فقره جواز تاسیس با سرمایه گذاری سه هزار و ۳۶۲ میلیارد ریال در این شهرستان صادر شد.

سعید ایمانی، شنبه در گفت و گو با ایرنا، ظرفیت اشتغال پیش بینی شده برای این حوزه را ۲ هزار و ۲۰۵ نفر عنوان و بیان کرد: در این حوزه ۱۷ فقره پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری ۱۵۲ میلیارد و ۴۲ میلیون ریال با ظرفیت اشتغال ۱۷۳ نفر و چهار طرح توسعه ای با سرمایه گذاری ۷۷ میلیارد و ۸۵ میلیون ریال با پیش بینی اشتغال ۵۶ نفر صادر شده است.

وی تصریح کرد: امسال ۴۹ واحد دارنده پروانه بهره برداری در این شهرستان متقاضی یکهزار و ۸۱۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید بودند که ۳۱۷ میلیارد ریال آن با ظرفیت اشتغال اسمی ۲هزار و ۵۹۹ نفر مورد تایید قرار گرفت.

وی با بیان اینکه دارندگان جواز تاسیس در نیشابور۱۵ واحد با تسهیلات درخواستی ۳۸۹ میلیارد ریال هستند اظهار کرد: از این میزان ۲۱۷ میلیارد ریال با ظرفیت اشتغال اسمی ۸۲۰ نفر تایید شد.

ایمانی با اشاره به افزایش واحدهای متقاضی تسهیلات بازسازی و نوسازی در نیشابور افزود: ۲۴ واحد دارنده پروانه بهره برداری درخواست ۶۵۹ میلیارد ریال تسهیلات را کردند که کارگروه استان برای ۶۰ میلیارد ریال آن با ظرفیت اشتغال اسمی ۲ هزار و ۱۹۷ نفر تاییدیه صادر کرد.

وی گفت: در سال جاری ۸۹ فقره مجوز مشاغل خانگی با تسهیلاتی به مبلغ چهار هزار و ۲۲۰ میلیون ریال در شهرستان صادر شد و ۲۵ واحد از طریق ثبت نام در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات ثابت ۶ میلیارد و ۵۰ میلیون ریالی و سرمایه در گردش ۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریالی معرفی شدند.