true
یک شرکت تولید کننده شیرینی های خرمایی در کشور اقدام به طراحي محصول شيريني خرمايي کرده كه با دارا بودن پتانسيل هاي لازم نياز تغذيه اي مصرف كنندگان در زمان روزه داري را فراهم کرده و روزه داری را آسان می کند.
علی زهتاب، مدیرعامل شرکت طلوع سلامتی اظهار داشت: مصرف خرما در كنار كربوهيدرات و محصولات آردي موجب مي شود، در طول روزه داري، كربوهيدرات به آرامي در بدن آزاد شده و انرژي لازم براي فعاليت روزانه بدن تامين و بدن يكباره دچار افت قند نشود.
وی ادامه داد: بر همین اساس، بهترين رژيم غذايي در ماه مبارك رمضان، رژيمي است كه حاوي مايعات و قندهاي ساده و قابل جذب سريع باشد چرا که در زمان افطار قند خون در پايينترين حد خود قرار دارد كه ميتواند يكي از علل سردردهاي نزديك افطار باشد و با داشتن رژيم غذايي حاوي خرما ميتوان از ضعف پيش از افطار جلوگيري كرد.
مدیرعامل شرکت طلوع سلامتی ادامه داد: همچنین به منظور حفظ ارزش تغذیهای شیرینیهای خرمایی، مواد طبیعی در این محصول به کار رفته و در آن از هیچ گونه مواد نگهدارندهای استفاده نشده، تا با در نظر گرفتن نیاز روزانه هر فرد به غذای سالم و حفظ مواد طبیعی موجود در آن، این محصول بتواند سهم بزرگی در جلب رضایت و سلامت مصرف کنندگان ایفا کند.
تولید کننده شيريني خرمايي نانالی، گفت: این شیرینی حاوي خرماي طبيعي بوده که در اين محصول از تمامی مواد طبيعي و مفيد از جمله خرما ،آرد گندم ،دارچين، هل و گلاب استفاده شده كه از نظر ارزش تغذيه اي اكثر نيازهاي روزانه بدن را تامين کرده و به همراه كربوهيدارت مي تواند منبع انرژي مناسبي در ايام ماه رمضان براي روزه داران و ورزشكاران محسوب شود.
وی خاطر نشان کرد: شیرینی های خرمایی سرشار از املاح آهن، پتاسيم، گوگرد، مس و كلسيم و ويتامين هاي A,B,B2,Cو اسيد فوليك استو مصرف آن به همراه يك ليوان شير در وعده افطار يا سحر مي تواند وعده مناسب و كاملي براي هر فرد روزه دار و در هر شرايط سني باشد .
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=1578
false
true