سه شنبه, ۹ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

شهرداران مدارس منطقه ۲ انتخاب شدند

۳۰ آبان, ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۳

شهرداران مدارس منطقه ۲ انتخاب شدند

اقتصادتهران: بیستمین دوره انتخابات شهرداران مدارس منطقه ۲ با حضور احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران در دبیرستان طالقانی با حضور پرشور دانش آموزان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم با اشاره به ضرورت آموزش و تمرین مشارکت در مدارس اظهار داشت: در گذشته نیز روش‌های متعددی را در مدرسه‌ها برای تمرین مشارکت به صورت عملی، برای دانش آموزان در نظر گرفته می شد و معتقدم چنین اقداماتی نسل حاضر را برای ارتقاء حس مسئولیت اجتماعی آماده می سازد.

رسول کشت پور شهردار منطقه ۲ نیز در مراسم انتخاب شهرداران مدارس با بیان اینکه تحقیق و توسعه به عنوان بخش ضروری امور مدیریتی باید در نظر گرفته شود افزود: نگاه نتیجه گرایی به موضوعات می تواند ما را در مسیر توسعه قرار دهد.

کشت پور در ادامه افزود: حرکت به سمت رویکردهای جدید می تواند امر مشارکت جویی را در سازمان موثر شهرداری تهران تقویت نماید و طرح شهردار مدرسه نیز به عنوان رویکرد مشارکت جویی سازمان با در نظر گرفتن نقاط ضعف و قوت و تلاش و برنامه ریزی برای رفع چالش‌های آن می تواند به عنوان یک آموزش کاربردی مطلوب مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است در این مراسم میر شفیعی رئیس آموزش و پرورش منطقه ۲ نیز ضمن قدردانی از مجموعه شهرداری منطقه ۲ به جهت تعاملات مثبت همه جانبه با آموزش و پرورش اظهار داشت: حرکت نمادین شهردار مدرسه باید اثرات مثبتش را به جامعه منتقل کند و این در گرو مسئولیت پذیری منتخبین است.

Reply, Reply all or Forward

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها