پنجشنبه, ۱۱ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

شهاب سنگ‌های ایران در یک قرن اخیر بررسی می‌شود

۸ اردیبهشت, ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۹

شهاب سنگ‌های ایران در یک قرن اخیر بررسی می‌شود

اقتصادتهران: مرکز علوم و ستاره شناسی تهران با بررسی شهاب سنگ های ایران در یک قرن اخیر و برپایی نمایشگاه انسان و فضا، جشن روز جهانی نجوم را  بر پا می کند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مهندس امیر حسین چیذری مدیر مرکز علوم و ستاره‌ شناسی تهران با بیان خبر فوق اظهار داشت: هر ساله در روز جهانی نجوم با هدف ترویج علم ستاره شناسی بین عموم مردم، تمامی منجمان آماتور در جهان یکصدا با هم به ترویج این علم می‌پردازند و امسال نیز از ۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ماه هفته جهانی نجوم اعلام شده است و مرکز علوم و ستاره شناسی تهران روز پنجشنبه، ۲۶ آوریل ۲۰۱۸ برابر با ۶ اردیبهشت ۹۷را به عنوان روز جهانی نجوم با شعار جهانی” تماشای آسمان برای همه» جشن می گیرد.

وی افزود: در این برنامه که از ساعت ۱۷ آغاز می شود کاظم کوکرم سردبیر ماهنامه نجوم و مدرس نجوم با موضوع « شهاب سنگ های ایران در یک قرن اخیر و سید مصطفی امام مدیر مرکز نجومی آوا استار با موضوع «طالع بینی- جیوتیش و خرافاتی از این دست» مطالبی را برای علاقه مندان ارائه می کنند.

وی تصریح کرد: در حاشیه این برنامه نمایشگاه انسان و فضا با همکاری سیروس برزو محقق فعال و روزنامه نگار حوزه فضا در طبقه فوقانی مرکز برپاست که علاقه مندان می توانند در این نمایشگاه، غذای اصلی فضانوردان، ماکت های متعدد، تابلوهایی با امضای اصلی فضانوردان، برخی روزنامه های اصلی عصر فضا به زبان روسی، مدال های فضایی و…را مشاهده نمایند.

مدیر مرکز علوم یادآور شد در ادامه برنامه رصد آسمان شب، مسابقات نجومی و… نیز برگزار می شود و این برنامه در سطح عموم و برای شهروندان آزاد و رایگان است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها