اقتصاد تهران
شماره خبر : 38037
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
اقتصاد تهران

ساماندهی تابلوهای اصناف در محلات قلب پایتخت

اقتصادتهران: ساماندهی تابلوهای اصناف در قلب پایتخت، با هدف ایجاد زیبایی بصری و در راستای زیباسازی سیما و منظرشهری در آغاز سال نو و اجرای طرح استقبال از بهار انجام می شود.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، علیرضا سعادتی، رئیس اداره زیباسازی منطقه شش از برگزاری اولین جلسه آموزشی اصول و ضوابط فنی تابلوهای اصناف شهری ویژه مسئولین زیباسازی نواحی ششگانه این منطقه  خبر داد و گفت: به منظور ساماندهی تابلوهای اصناف در سطح نواحی شش گانه منطقه، جلسه آموزشی با حضور منوری مدیر تبلیغات صنوف و بازار سازمان زیباسازی شهر تهران برگزار شد.

 وی افزود: با توجه به وضعیت نابهنجار تابلوهای سردر واحدهای صنفی که اکثرا بدون توجه به قوانین و مقررات نصب شده است، علاوه بر آلودگی بصری محیط شهری و آزار شهروندان، مزاحمت هایی را با ورود به حریم عمومی، خصوصی، معابر ایجاد می کند که رعایت حقوق شهروندی امری ضروری و اجتناب ناپذیراست.

 در این جلسه به مسئولین زیباسازی نواحی اصول و ضوابط فنی تابلوهای اصناف آموزش داده شد. علاوه بر این؛ آموزش چگونگی نصب تابلوها، مجوز و بهره برداری از تابلوهای صنفی در سطح شهر و ساماندهی آنها از دیگر اهداف برگزاری این جلسه بود.

 به گفته رئیس زیباسازی منطقه شش، در ساماندهی تابلوهای اصناف، مواردی همچون تابلوهای بدون مجوز، تابلوهای فرسوده و نازیبا در دستور کار قرار گرفته تا تابلوهای نامناسب تعویض، مرمت و بازسازی، رنگ آمیزی و شست وشو شود.