×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۴ آبان - ۱۴۰۳  
true
true
ضرورت تداوم همکاری مردم با مراکز بهداشتی برای غربالگری

اقتصادتهران: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته میزان مراجعه به مراکز مراقبت های بهداشتی کاهش یافته است، از شهروندان درخواست کرد بیش از گذشته در زمینه غربالگری با مراکز بهداشتی همکاری کنند.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی درباره وضعیت بیماری کرونا در استان تهران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷ بیمار جدید به عنوان بیمار کرونایی در بخش های عادی و ۵۱ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های تحت پوشش استان تهران بستری شدند.

وی ادامه داد: ۱۴۲ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستان های استان تهران ترخیص شدند.

زالی از بستری ۱۰ درصد مراجعان به بخش های بهداشتی و درمانی استان در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: ۹۰ درصد مراجعان با دریافت خدمات سرپایی ترخیص شده اند.

وی همچنین از تقلیل مراجعه به مراکز مراقبت های بهداشتی در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

زالی با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی رسانه ها درباره اهمیت غربالگری یادآور شد: افراد با شروع علائم در خود در وهله اول از طریق سامانه ۴۰۳۰ و مواردی مانند آن، بهتر است به مراکزی مانند مراکز جامع سلامت که اصالتا مراکز بهداشتی هستند مراجعه کنند.

وی یادآور شد: کاهش آمار مراجعان به این مراکز می تواند تا حدی بحث استمرار غربالگری را با خدشه رو به رو کند، به خصوص آنکه در گام دوم غربالگری ملی در استان تهران هستیم و بیش از گذشته نیازمند همکاری و همیاری شهروندانیم.

زالی از شهروندان درخواست کرد بیش از گذشته در زمینه غربالگری با مراکز بهداشتی همکاری کنند.

وی افزود: طبیعتا با افزوده شدن تعداد مراجعان مراکز بهداشتی از میزان مراجعان به بخش های درمانی و بستری در این مراکز کاسته خواهد شد و این مسئله درمان بیماری را با سهولت بیشتری همراه خواهد کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در شهر تهران درباره نظارت بر وضعیت رستوران های استان اظهار کرد: رستوران ها جز اماکنی هستند که  قبل از شیوع کرونا نیز تحت نظارت کامل بخش بهداشت محیط دانشگاه ها قرار داشتند.

وی ادامه داد: طبیعتا پس از بازگشایی رستوران ها، این نظارت ها و مراقبت ها افزایش بیشتری می یابند و تیم های جدیدی توسط دانشگاه ها برای این نظارت ها اعزام خواهند شد.

زالی تاکید کرد: همان طور که بارها اعلام کرده ایم، هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل از سلامت کافی برخوردار نیست و بهترین الگوی غذایی، همان چیزی است که براساس سلیقه و ذائقه خانواده تهیه می شود و طبیعتا از بهداشت بالاتری برخوردار است.

وی افزود: حضور افراد در رستوران ها مانند هر فضای مسقف دیگری نیازمند رعایت چند شرط است؛ اولین شرط رعایت فاصله گذاری اجتماعی است و افراد مانند گذشته نباید رو به روی هم بنشینند بلکه باید به صورت ضربدری یا متاقبل به راس نسبت به هم قرار بگیرند.

زالی ادامه داد: همچنین تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفیت ممکن رسانده شود.

وی یادآور شد: در صورت امکان برای مصرف نمک، سماق و مواردی از این دست باید از ظروف یکبار مصرف استفاده شود و از وسایلی مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندی و ترجیحا یکبار مصرف استفاده شود.

زالی یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی در رستوران ها را عدم امکان استفاده از ماسک در هنگام تناول غذا عنوان کرد و گفت: به همین خاطر افرادی که در خود علائم بیماری کووید ۱۹ مشاهده می کنند و یا با افراد مشکوک به بیماری در تماس بوده اند، از حضور در رستوران خودداری کنند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches