true
اقتصادتهران: تحولات قیمتی کالاهای اصلی خوراکی حاکی از کاهش تا بیش از ۱۰ درصدی قیمت میوه و مرغ در هفته ابتدایی ماه رمضان است.
به گزارش ایسنا، گزارش متوسط قیمت خرده فروشی برخی کالاهای اساسی در هفته منتهی به ۲۱ خرداد ماه نشان میدهد که در گروه لبنیات، تقریبا قیمت عمده اقلام بدون تغییر بود، اما پنیر غیر پاستوریزه حدود .۰۲ درصد ارزان شد. تخم مرغ حدود ۳ درصد در هفته ابتدایی ماه رمضان گران شده و شانه ای ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار و ۵۰ تومان فروش رفته است.
گزارش بانک مرکزی همچنین حاکی از ریزش ۱۰٫۳ درصدی قیمت میوههای تازه نسبت به هفته ماقبل است، به طوری که در این مدت قیمت سیب قرمز ۲٫۵ ،سیب زرد ۱٫۳، طالبی۱٫۶ درصد و کیوی ۱۷٫۶ درصد افزایش یافته اما سایر اقلام گروه بین ۲٫۵ تا بیش از ۳۰ درصد کاهش قیمت داشته است. در گروه سبزیها نیز تمام اقلام با رشد ۰٫۳ تا ۳ درصدی قیمت همراه بود.
اما کالای دیگری که بیشترین کاهش را داشته گوشت مرغ است به گونه ای که در هفته اخیر نزدیک به ۵ درصد نسبت به هفته ما قبل و حدود ۲۲ درصد در مقایسه با هفته مشابه سال گذشته ارزان شده است. بر اساس این گزارش هر کیلو مرغ در سطح شهر حدود ۶۴۷۰ تومان فروش رفت.قیمت گوشت قرمز نیز در حد ۰٫۱ درصد کاهش داشت و هر کیلو حدود ۳۵ هزار تومان فروخته شد.
در سایر گروه ها نیز قند و شکر رشد ۲ درصدی قیمت داشت، اما چای و روغن نباتی تغییر قیمتی نداشت.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=44213
false
true