اقتصاد تهران
شماره خبر : 222287
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
اقتصاد تهران

رونمایی از مرکز نوآوری پست در پارک فاوا

اقتصادتهران: عضو هیات مدیره شرکت ملی پست گفت: اقدامات مربوط دریافت مجوز و راه‌اندازی نخستین مرکز نوآوری شرکت ملی پست انجام شده و به زودی از آن رونمایی خواهند شد.

به گزارش اقتصادتهران، تحول دیجیتال در شرکت ملی پست از سال ۹۸ و با ارائه طرح «تحول دیجیتال» آغاز و برای اجرایی شدن این طرح، گام‌های بلندی در شرکت ملی پست انجام برداشته شد. محمدرضا قادری، عضو هیئت مدیره و راهبر حوزه فناوری و برنامه‌ریزی شرکت ملی پست در گفت‌وگو با ایرنا، به شرح برخی از این اقدامات پرداخت.

رونمایی از مرکز نوآوری پست در پارک فاوا

یکی از مهم‌ترین خدماتی که برای ایجاد تحول دیجیتال در شرکت ملی پست انجام شده، راه‌اندازی مرکز نوآوری در پارک فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات (فاوا) است. محمدرضا قادری در این‌ خصوص گفت: سیاست اصلی شرکت ملی پست این است که تمرکز خود را بر انجام کارآمد و بهینه عملیات اصلی لجستیکی بگذارد و توسعه خدمات خود خصوصاً خدمات سکوی تجارت الکترونیک را از طریق بخش خصوصی و استارتاپ‌ها انجام دهد.

وی تأکید کرد: بر همین اساس طرحی تحت عنوان طرح شتاب‌دهی شرکت پست تعریف کردیم که در این طرح با بیش از ۷۰ مرکز رشد، شتاب‌دهنده و پارک‌های علم و صنایع در سراسر کشور ارتباط برقرار کردیم و تعداد زیادی از استارتاپ‌های موجود را جذب شبکه کردیم تا در کنار ما کار کنند.

قادری افزود: برای این‌که استارتاپ‌ها روی ارائه خدمات تخصصی پستی و توسعه سکو تمرکز داشته باشند از ابتدای امسال، تأسیس مرکز نوآوری شرکت پست را در دستور کار قرار دادیم که قراردادهای مرکز اول امضا شده و در اولین فرصت در پارک فاوای وزارت ارتباطات رونمایی خواهد شد. در گام نخست شعب دیگر این مرکز در استان‌های خراسان رضوی، اصفهان و گلستان راه‌اندازی می‌شود و این به تمام کشور تسری پیدا می‌کند.

راهبر حوزه فناوری و برنامه‌ریزی شرکت ملی پست تأکید کرد: افراد و تیم‌هایی که ایده‌ای دارند و استارتاپ‌هایی که قصد کار کردن روی توسعه خدمات پستی مانند پهپاد یا سیستم‌های پردازش و هوش مصنوعی دارند می‌توانند در مراکز رشد پست پذیرش شوند. پارک‌های فاوا از آن‌ها حمایت می‌کنند و شرکت ملی پست نیز متعهد می‌شود که وقتی محصول مورد نظر پیاده‌سازی شد خرید و ورود آن به بازار را تضمین کند.

وی افزود: مجوزهای این مرکز صادر شده اما با توجه به تحولات دولت، رونمایی آن کمی به تعویق افتاده و افتتاح آن در دولت جدید است. ما در حال انتخاب شتاب‌دهنده برای مرکز نوآوری هستیم. در طرح شتاب‌دهی اکنون بیش از چندین استارتاپ داریم که جذب شده‌اند و در حال استفاده از خدمات شرکت پست هستند کار می‌کنند. در مراکز نوآوری که قصد افتتاح آن را داریم هدف این است که کسانی که خدمات پستی را با راه‌های نوآورانه ارائه می‌کنند مورد حمایت قرار بگیرند.