اقتصاد تهران
شماره خبر : 325564
تاریخ انتشار : ۱۴۰۵/۰۷/۰۵
اقتصاد تهران

رونمایی از ”دی نامیت “ بیمه دی با حضور خانواده دو شهید دانش آموز میناب

بیمه دی در مراسمی با حضور والدین شهیدان اسرا و سلما ذاکری از شهدای جنایات آمریکا در میناب، از محصول نوآورانه بیمه زندگی «دی نامیت» رونمایی کرد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه دی؛ این شرکت عصر امروز در راستای استمرارِ مسیرِ هوشمندسازی و ارزش‌آفرینی اقتصادی برای بیمه‌گزاران، میزبان آئین رونمایی از پروژه شاخص بیمه زندگی “دی نامیت” بود. این مراسم که با عطر یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز مدرسه «شجره طیبه» میناب متبرک شده بود، با حضور خانواده معظم این شهدا برگزار شد.

هادی عبداللهی، مدیرعامل بیمه دی، در این نشست با تأکید بر اینکه خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران منشأ برکت فعالیت‌های این شرکت است، گفت: بیمه دی با افتخار به یک میلیون و ۷۴۰ هزار نفر از جامعه ایثارگری خدمت می‌کند و در کنار نگاه به منافع سهامداران، تلاش کرده‌ایم جایگاه نخست سهم بازار را با ارائه خدمات باکیفیت حفظ کنیم.

مدیرعامل بیمه دی با اشاره به آمار عملکردی شرکت افزود: امسال در ۶ ماه ابتدایی سال، بیش از کل سال گذشته در حوزه سرمایه‌گذاری سود کسب کرده‌ایم و در رشته‌هایی نظیر باربری، رشد فروش بیش از ۲۵۰ درصد را تجربه کردیم. همچنین به دلیل خوش‌حسابی و پرداخت به‌روز مطالبات، اکنون با بیش از ۱۳ هزار مرجع درمانی در سراسر کشور قرارداد داریم که نشان‌دهنده اعتماد متقابل است.

عبداللهی با تأکید بر تلاش شبانه‌روزی همکاران برای خدمت به بیش از ۹ میلیون بیمه‌شده گفت: بیمه دی “اعتماد” می‌فروشد و بیمه‌گزاران “اطمینان” می‌خرند. رونمایی از محصولات جدید ما در این فضا که با حضور خانواده‌های معزز شهدا مزین شده، نمادی از تعهد ما به ارائه خدمات با کیفیت و اخلاق‌مدارانه به تمام هم‌وطنان عزیز است.

مختار ذاکری، پدر شهیدان سلما و اسرا ذاکری، ضمن قدردانی از میزبانی بیمه دی، با یادآوری وقایع کربلا و پیوند آن با جنایات آمریکا در جنگ رمضان در ایران گفت: شهدا ایثار و مقاومت را معنا کردند. داغ فرزندان ما سنگین است، اما تسلیم به رضای خداوند و پذیرش تقدیر الهی، نعمتی است که به ما صبر داده است. مهرماه امسال، این شهدای عزیز برای ما مدرسه و مکتبی تشکیل دادند که در آن درس ایثار می‌آموزیم.

حجت‌الاسلام عبدالعی گواهی، مشاور مدیرعامل بیمه دی نیز با ستایش استقامت خانواده شهدا، این دو شهیده را فرزندان کل ملت ایران دانست و اظهار داشت: این اتفاق مظلومیت ایران را در برابر تحریم‌ها و دشمنی‌های چندین ساله به تصویر کشید. هیچ خیری بالاتر از شهادت نیست و روحیه خانواده‌های شهدا برای ما درس‌آموز است.

عضو هیئت مدیره سازمان اقتصادی کوثر: این شهدا، روح‌های بزرگ در جسم‌های کوچک هستند

عبدالخلیل معظم‌زاده، عضو هیئت‌مدیره سازمان اقتصادی کوثر، با قدردانی از مجموعه بیمه دی، به جایگاه معنوی این شهدای دانش‌آموز اشاره کرد و گفت: این عزیزان اگرچه جسمی کوچک داشتند، اما روحی بزرگ و متعالی بودند و صبر خانواده‌شان در برابر این داغ، نعمتی الهی است. وی همچنین با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، یاد امام راحل، شهدای و قائد شهید را گرامی داشت.

دستاورد ارائه شده در این مراسم، بیمه زندگی «دی نامیت» بود؛ طرحی خلاقانه که با شعار «با دی نامیت، معدن طلای خودت را استخراج کن» معرفی شد. این محصول با هدف پاسخ به نیازهای روز اقتصادی طراحی شده و به بیمه‌گزاران اجازه می‌دهد همزمان از پوشش‌های بیمه‌ای و بازدهی سرمایه‌گذاری مبتنی بر طلا بهره‌مند شوند. از ویژگی‌های متمایز این طرح، امکان خرید و فروش و تغییر سرمایه به‌صورت ۲۴ ساعته است که انعطاف‌پذیری بالایی را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.