اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه از رنگ آمیزی ۱۶۷ پایه پرچم فاز یک بوستان نهج البلاغه در منطقه دو خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو؛ “عباس صمدیان” با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای بهسازی، آراستگی و اجرای برنامه های زیباسازی در سطح منطقه دو پایه های پرچم های فاز یک بوستان نهج البلاغه رنگ آمیزی و به پایان رسیده است.
صمدیان در ادامه افزود: اهمیت زیباسازی منظر یکی از اصلی ترین مباحثی است که در اداره زیباسازی منطقه پیوسته مورد توجه است که تلاش این اداره برای کاهش آلودگی های بصری منطقه و زیباتر کردن محیط زندگی شهروندان معطوف به همین هدف است که شهروندان آرامش روانی بیشتری داشته باشند وبرای بهتر شدن شرایط زندگی خود با شهرداری همکاری کنند.
وی تصریح کرد: اداره زیبا سازی منطقه نیز در راستای زیباترکردن محیط زندگی برای شهروندان در حد توان اقداماتی را انجام داده است که رنگ آمیزی پایه های پرچم سطح منطقه را در دستور کار خود قرار داده است.