اقتصادتهران: با برگزاری جشنواره غذای ارگانیک، 250 نفر از بانوان منطقه دو به رقابت پرداختند.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2، محسن مجدآبادی، رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۲ گفت: با توجه به تأکید کارشناسان تغذیه به استفاده از غذاهای ارگانیک و سالم، برای ارتقای فرهنگ استفاده از غذای سالم، مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز منطقه همزمان با برگزاری دورههای آموزشی جشنواره ای با عنوان «غذای سالم، زندگی سالم» را برگزار کرد.
وی ترویج فرهنگ تغذیه سالم را از اهداف این جشنواره برشمرد و گفت: یکی از پیش شرط های تغذیه سالم استفاده از مواد غذایی ارگانیک است و بر همین اساس شرط شرکت در این جشنواره تهیه غذای ۱۰۰ درصد ارگانیک است.
وی افزود: در این جشنواره 250 بانوی منطقه با پخت انواع غذا در بخشهای غذای اصلی، پیش غذا و دسر و میان وعده با هم رقابت کردند و در پایان به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.
مجدآبادی گفت: «همزمان با برپایی جشنواره، کارگاههای آموزشی مانند تهیه قارچ کفیر در خانه و شیوه تغذیه سالم توسط کارشناسان به شهروندان آموزش داده شد.