اقتصاد تهران
شماره خبر : 101911
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۲۲
اقتصاد تهران

رشد ۶۲۰ درصدی فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران

اقتصادتهران: ​بانک صادرات ایران در راستای عمل به تکالیف قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر، طی شش‌ماه ابتدای سال‌جاری، ۲۴۹ رقبه از املاک مازاد خود را به ارزش دو هزار و ۳۶۷ میلیارد ریال به فروش رساند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش بیش از ۶۰۰ درصد رشد داشته است. این در حالی است که طی نیمه اول سال گذشته این بانک موفق به فروش ۶۲ رقبه ملک مازاد به ارزش ۳۸۰ میلیارد ریال شده بود.

بنابر اعلام بانک صادرات ایران، این بانک در هم‌گرایی با سیاست‌های دولت دوازدهم، برنامه فروش املاک مازاد خود را به طور جدی پیگیری کرده به نحوی که در اجرای بندهای ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب سال ۱۳۹۴، این بانک موفق شد تا در نیمه اول سال گذشته با فروش ۶۲ رقبه ملک به ارزش ۳۸۰ میلیارد ریال و در نیمه دوم با فروش ۸۵ رقبه ملک بالغ بر ۴۹۰ میلیارد ریال (در مجموع ۱۴۷ رقبه ملک به ارزش ۸۷۰ میلیارد ریال) در سال گذشته، بخشی از املاک مازاد خود را به‌فروش برساند.

 طی نیمه اول سال جاری در پی تدوین استراتژی‌های فروش، طبقه‌بندی املاک مازاد و تهیه نرم‌افزار جامع، اهداف جدیدی در روند برگزاری مزایده‌های فروش در دستور کار قرار گرفت که بر این اساس ضمن برگزاری ۷۳ مزایده، فروش ۲۴۹ رقبه ملک به ارزش بالغ بر دو هزار و ۳۶۷ میلیارد ریال به انجام رسید که از نظر ریالی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیش از شش برابر رشد داشته است.

همچنین فروش املاک مازاد مذکور در شش ماه ابتدای امسال از نظر تعداد نسبت به کل سال گذشته، قریب به ۱۷۰ درصد افزایش داشته است.