اقتصاد تهران
شماره خبر : 120535
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
اقتصاد تهران

رزمایش بزرگ عملیاتی پدافند غیر عامل بامحوریت بمباران هوایی

اقتصادتهران: رزمایش بزرگ عملیاتی پدافند غیرعامل با محوریت بمباران هوایی جهت افزایش ضریب ایمنی و تخلیه امن و پناه گیری صحیح در مجتمع تطبیقی بین اللملی دختران تهران به منظور عملیاتی نمودن سیستم مدیریت بحران و اطفای حریق و ارزیابی میزان آمادگی کادر علمی و دانش آموزان توسط عوامل ستاد مدیریت بحران منطقه ۲برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه۲ ، “مسعود خسروی “رییس ستاد مدیریت بحران منطقه با اعلام این خبر اظهار داشت: تعداد  ۲۰۰نفر از کادر علمی و دانش آموزان دختر در این رزمایش بزرگ عملیاتی شرکت نمودند، در این رزمایش نمایندگان سازمان های تخصصی و عمومی عضو ستاد به منظور عملیاتی نمودن سیستم مدیریت بحران و ارزیابی میزان آمادگی کادر علمی و دانش آموزان و پایدارسازی سازمان های اجرایی و امدادی و نیروهای داوطلب مردمی (دوام) حضور و به تمرین چگونگی کنترل استرس، اطفای حریق، تخلیه امن اضطراری، بررسی شریان های حیاتی و نیزمیزان خسارات وارده به اماکن مسکونی و تجاری اطراف و امداد و نجات مصدومان از طبقه سوم توسط آتش نشانی و برپایی چادرهای اسکان اضطراری پرداختند.

خسروی همچنین گفت: در پایان مانور نیز آموزش های لازم جهت استفاده از کپسول اطفای حریق توسط اساتید و کارشناسان خبره آتش نشانی ارائه شد.

جانشین شهردار منطقه در ستاد مدیریت بحران منطقه ۲ در پایان افزود: برگزاری مانورهای متعدد به عنوان یک ضرورت جهت آمادگی شهروندان در شرایط بحران از اولویت های این ستاد است.