اقتصادتهران: مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت از راه اندازی سامانه نمره دهی اعتباری جهت بررسی سوابق عملکرد بانکی برای ضمانت پرداخت ماهیانه تسهیلات توسط مشتریان در این بانک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بانک قرض الحسنه رسالت، محمدحسین حسین زاده در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه استان اصفهان با اشاره به راه اندازی سامانه مرآت در بانک قرض الحسنه رسالت افزود: مرآت برای اعتبارسنجی در این بانک ایجاد شده که به مشتریان یک نمره اعتباری اعطا و براساس آن میزان پرداخت تسهیلات را مشخص می کند.
وی یادآورشد: این سامانه در بانک قرض الحسنه رسالت برای آسان کردن دریافت تسهیلات و تسهیل مسیر وام گیرنده است، چرا که درصورت تایید اعتبار وام گیرنده، برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه دیگر نیازی به ضامن نیست.
حسین زاده با بیان اینکه بانک قرض الحسنه رسالت نخستین و تنها بانک قرض الحسنه خصوصی کشور است؛ افزود: تمرکز این بانک بر ارکان شرعی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه است. سه بحث شرط گذاشتن، دریافت کارمزد بالا و بحث وجه التزام (دیرکرد) باعث ربوی شدن خدمات بانکی می شود که در بانک قرض الحسنه رسالت این موارد کاملا مطابق با فتواهای مراجع عظام، حذف شده و یا بسیار کم رنگ و درصدد حذف شدن است.
وی همچنین بانک قرض الحسنه رسالت را بانکی اجتماعی برشمرد که نه سهامداران سودی از بانک دریافت می کنند و نه سپرده گذاران سودی دریافت خواهند کرد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با بیان اینکه از سال ۹۲ تاکنون بیش از دو میلیون فقره تسهیلات در این بانک پرداخت شده است، اظهارداشت: این تسهیلات با میانگین ۱۰ میلیون تومان و با کارمزد سالیانه۲درصد پرداخت شده است.
وی سقف تسهیلات این بانک را ۳۰میلیون تومان عنوان کرد وافزود: بانک قرض الحسنه رسالت بانکی خرد است و مخاطبین آن ۸۰ درصد از افراد جامعه هستند که نیاز به تسهیلات کلان ندارند.
حسین زاده با تاکید بر رتبه بانک قرض الحسنه رسالت در تعدادتراکنش های الکترونیکی گفت: اولین کارت شتابی این بانک در سال ۹۲واگذار شده که طی این چهارسال واز بین ۳۶ بانک و موسسه اعتباری به رتبه یازدهم دست یافته ایم که این مهم نشان می دهد در چه ابعاد و با چه سرعتی حرکت می کنیم.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با اشاره اجرای بانکداری اجتماعی در این بانک گفت: یکی از دلایل گران بودن خدمات بانکی بانکداری سنتی است.
به گفته حسین زاده، در بانکداری اجتماعی خدمات ارزانتر و بدون نیاز به مراجعه حضوری ارائه می شود.
وی با اشاره به راه اندازی کانون های در بانکداری اجتماعی افزود: در استان اصفهان۸۰۰ کانون قرض الحسنه در سازمان ها، محلات، روستاها و مساجد وجود دارد که در مجموع ۴۰ هزار نفر عضو این کانون ها هستند.
حسین زاده در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر تعداد شعب این بانک در استان اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر ۱۲شعبه در این استان خدمات بانکی ارائه می دهند که امیدواریم در آینده ای نزدیک دیگر نیازی به شعبه نداشته و بتوانیم خدمات غیرحضوری ارائه دهیم.