یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

ذخایر منابع آبی استان تهران ۳۵ میلیون مترمکعب کاهش یافت

۱۵ مرداد, ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷

ذخایر منابع آبی استان تهران ۳۵ میلیون مترمکعب کاهش یافت

اقتصادتهران: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: ذخایر منابع آبی این استان ۳۵ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته کسری دارد و همین امر موجب شده تا از مشترکان که همان مشتریان این بنگاه هستند، تقاضا کنیم که کمتر مصرف کنند.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از شرکت آب و فاضلاب استان تهران، «محسن اردکانی» افزود: قوانینی که در بودجه سال ۱۴۰۲ آمده، محصول نگاه بلند و خردمندانه وزارت نیرو است و ظرفیت مناسبی را برای شرکت‌های آب و فاضلاب فراهم کرده است که امیدواریم بتوانیم بیشترین بهره را از این قوانین ببریم.

وی در نخستین نشست تبیین جایگاه و نقش هیات‌های مدیره شرکت‌های زیرمجموعه آبفای استان تهران با بیان این‌که شرکت‌های آب و فاضلاب بنگاه‌های اقتصادی خودگردان هستند، اظهار داشت: باتوجه به اختیاراتی که قانون برای هیات‌های مدیره‌ در نظر گرفته است، این اختیارات به طور قطع نقش موثری در پویایی و تعالی شرکت‌ها خواهد داشت.

اردکانی به تعارض بین عرضه و تقاضا در شرکت‌های آب و فاضلاب اشاره کرد و ادامه داد: هم اکنون ذخایر منابع آبی این استان ۳۵ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته کسری دارد و همین امر موجب شده تا از مشترکان که همان مشتریان این بنگاه هستند، تقاضا کنیم که کمتر مصرف کنند؛ اما از سویی دیگر همین امر موجب خواهد شد تا کالای این بنگاه اقتصادی کمتر به فروش رود و درآمدهای ما کمتر شود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها