یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

دیدار مستقیم شهردار منطقه 7 با شهروندان

۱۸ بهمن, ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳

دیدار مستقیم شهردار منطقه 7 با شهروندان

اقتصادتهران: در راستای اجرای طرح میز خدمت و دیدار بی واسطه مدیران شهری با مردم، شهردار منطقه 7 هر سه شنبه با حضور در یکی از مساجد سطح منطقه با شهروندان دیدار کرده و به درخواست‌های آنها رسیدگی می‌کند.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، دراین دیدارها علاوه بر شهردار منطقه، معاونین، مدیران و معتمدین محلی هم حضور دارند و پاسخگوی درخواست‌های مطرح شده از سوی شهروندان هستند.
براساس این گزارش دیدارهای مردمی در روزهای سه شنبه بعد از نماز مغرب و عشاء طی ماه گذشته در مساجد خاتم الاوصیاء (ص)، طلاچیان، امام حسن مجتبی (ع) و مسجد خاتم برگزار شد، در این دیدارها شهردار منطقه7 ضمن گفتگو رو در رو با شهروندان و شنیدن درخواست‌های آنها، ضمن راهنمایی شهروندان، جهت بررسی بیشتر به معاونت‌های تخصصی ارجاع می گردد.
گفتنی است بیشترین درخواست‌های مطرح شده به ترتیب اولویت در حوزه‌های خدمات شهری و محیط زیست، فنی و عمران، شهرسازی، ترافیک و اجتماعی و فرهنگی بود که نصراله آبادیان شهردار منطقه 7 دستورات لازم برای رفع آنها را صادر کرد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها