جمعه, ۲۱ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

دیدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران با افسران رابط کشورهای اروپا و بالکان

۱۰ مهر, ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۷

دیدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران با افسران رابط کشورهای اروپا و بالکان

اقتصادتهران: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا که به دعوت مقامات ترکیه در راس هیاتی بلندپایه به آنکارا سفر کرده با افسران رابط مبارزه با مواد مخدر کشورهای اروپا و منطقه بالکان مستقر در پایتخت ترکیه دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش ایلنا، سردار محمد مسعود زاهدیان در این دیدار که در حاشیه دیدارهای دوجانبه و در محل سفارت کشورمان در آنکارا انجام شد، با اشاره به اهمیت همکاری‌های فنی، اطلاعاتی و عملیاتی میان افسران رابط پلیس در سطح بین المللی بر ارتقای سطح تعامل و ارتباط میان افسران رابط مواد مخدر تاکید کرد.

وی امر مبارزه با مواد مخدر در جمهوری اسلامی ایران را مبتنی بر عزم ملی، باورهای دینی و دستور فرماندهان عالیرتبه نظامی عنوان کرد و گفت: در راستای مبارزه با قاچاقچیان و جلوگیری از انتقال مواد مخدر به اروپا، تاکنون بیش از سه هزار و ۷۰۰ نفر از نیروهای پلیس ایران به شهادت رسیده‌اند و ۱۲ هزار نفر از آنها نیز در درگیری های سخت با قاچاقچیان دچار آسیب های جدی شده اند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها