اقتصادتهران: معاون فنی گمرک ایران ضمن اعلام آخرین وضعیت موجودی و ترخیص برنج های وارداتی اعلام کرد که مطابق اسناد و مدارک ارائه شده، در حال حاضر ۳۰۰ هزار تن برنج در صف تخصیص ارز قرار دارند که بخشی از آن با مشکل عدم انتقال مالکیت کالا به دلیل عدم انتقال ارز مواجه است.
به گزارش اقتصادتهران، مهرداد جمال ارونقی در گفت و گو با ایسنا، در رابطه با آخرین وضعیت ترخیص برنج های دپو شده در آستانه پایان مهلت ترخیص این کالا از گمرک (اول شهریور) با اشاره به جزئیات آماری اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۳۹۲ هزار تن با ارزشی معادل ۳۵۵ میلیون دلار واردات قطعی برنج انجام شده است؛ به عبارتی این حجم برنج با انجام تشریفات گمرکی و پرداخت حقوق ورودی از گمرک ترخیص قطعی شده است.
وی با اشاره به موجودی برنجهای ترخیص نشده، گفت: طبق آمار و مدارک ارائه شده در حال حاضر بیش از ۱۵۰ هزار تن برنج به گمرک اظهار شده که در صف تخصیص ارز و انجام تشریفات گمرکی قرار دارد و مشکل ارز آنها هنوز حل نشده است. از سوی دیگر ۱۵۰ هزار تن دیگر هنوز به گمرک اظهار نشده؛ چراکه آنها هم مشکل تامین ارز داشته و حتی بخشی هنوز اسناد مالکیت ندارند. همچنین ۵۰ هزار تن دیگر که قبلا در گروه ۱ قرار داشت تامین ارز شده و باید در اختیار شرکت بازرگانی دولتی یا ستاد تنظیم بازار قرار می گرفت که فعلا تحویل نشده و در شرف اقدام لازم قرار دارد.
دیدگاه ها بسته هستند.