اقتصادتهران: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۴ از اجرای برنامه دوچرخه سواری در پارک آموزش ترافیک منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ اناری در این باره گفت: در راستای طرح آسمان آبی زمین پاک و داشتن شهری سلامت و آراسته و همچنین ارتقای سلامت افراد و تشویق ایشان به دوچرخه سواری در سفرهای شهری، طرح آموزش دوچرخه سواری از ابتدای سال ۹۵ در پارک آموزش ترافیک آغاز شد.
وی افزود: این طرح در روزهای زوج هفته ویژه بانوان و روزهای فرد ویژه آقایان از ساعت ۷:۳۰ صبح لغایت ۸:۳۰ در حال اجراست.
معاون حمل و نقل و ترافیک تصریح کرد: تاکنون حدود ۵۰۰۰ نفر در این طرح مشارکت داشته اند که حدود ۳۰۰نفر در این برنامه مهارت لازم برای دوچرخه سواری را کسب کرده اند.
اناری در پایان گفت: در ادامه این برنامه و با توجه به استقبال شهروندان، تیم دوچرخه سواری سفیران ترافیک ویژه بزرگسالان تشکیل شده است که از جمله فعالیت های این تیم می توان به برگزاری تورهای دوچرخه سواری شهری اشاره کرد.
دیدگاه ها بسته هستند.