اقتصاد تهران
شماره خبر : 163318
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
اقتصاد تهران

دامداران از عرضه دام به بازار خودداری می‌کنند

اقتصاتهران: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به افزایش قیمت گوشت گوسفندی در بازار گفت: کمبود عرضه دام باعث افزایش قیمت شده است.

علی اصغر ملکی در گفتگو با مهر با بیان اینکه به دلیل ذبح فراوان دام در عید قربان و کم شدن عرضه دام در بازار، در هفته جاری با نوساناتی در قیمت گوشت مواجه بودیم، اظهارداشت: ورود دام به تهران بنابر دلایل عنوان شده، مقداری کاهش یافته، به همین دلیل قیمت گوشت گوسفندی در هرکیلوگرم حدود ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان افزایش داشته و در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مغازه دار بین ۹۵ تا ۹۶ هزارتومان و برای مصرف کنندگان بین ۱۰۴ تا ۱۰۵ هزارتومان است.

وی درباره اینکه دامداران مدعی هستند که با انباشت دام در کشور مواجه شده ایم، چرا عرضه دام به بازار کاهش یافته است؟، اضافه کرد:پس چرا عرضه در میادین کم است و این مساله موجب افزایش قیمت شده است؟

ملکی توضیح داد: البته برخی دامداران دام های خود را نگه داشته اند و وزن این دام افزایش زیادی داشته به طوری که از شرایط کشتار تهران خارج شده و در این استان جذب نمی شود چون هم قیمت دام و هم وزن آن بالاست.

وی درباره اینکه آیا این دام ها فقط در استا های مبدا و همجوار جذب می شوند؟، گفت: در این استان ها نیز جذب کم است و خریدار وجود ندارد. این دام ها در حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم وزن و نزدیک به دو میلیون و ۶۰۰ هزارتومان تا دو میلیون و ۷۰۰ هزارتومان قیمت دارند. بنابراین هر کسی از عهده خرید آنها بر نمی آید.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره اینکه آیا با افزایش وزن کیفیت گوشت دام کاهش می یابد؟، اضافه کرد: گوشت چرب می شود و شما اگر به عنوان مشتری به مغازه مراجعه کنید این نوع گوشت را خریداری نمی کنید. زمانی که وزن دام از ۵۰ تا ۵۵ کیلوگرم بالاتر می رود گوشت آن چرب می شود و در استان تهران خریدار ندارد.

ملکی با اشاره به اینکه قیمت دام زنده در عید قربان حدود ۴۶ تا ۴۷ هزارتومان بود، افزود: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم دام زنده به حدود ۵۰ هزارتومان رسیده و همین مساله نیز باعث افزایش قیمت گوشت قرمز شده است.