اقتصاد تهران
شماره خبر : 64854
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۰/۲۵
اقتصاد تهران

خیابان ورزش در منطقه ۷ برپا می‌شود

اقتصادتهران: رئیس اداره تربیت بدنی شهرداری منطقه ۷ از برگزاری برنامه های تفریحی ورزشی با عنوان خیابان ورزش در این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، محمد حیدری با اعلام این مطلب افزود: در راستای سیاست های سازمان ورزش شهرداری تهران، با هدف توسعه تفریحات ورزشی و با توجه به نیاز شهروندان به فعالیت های ورزشی اداره تربیت بدنی منطقه ۷ اقدام به برگزاری خیابان ورزش کرد.

وی تصریح کرد: خیابان ورزش پنج شنبه هر هفته در دو بخش بانوان و آقایان در بوستان شهید توکلی و باغ موزه قصر در رشته های دارت، طناب زنی، بدمینتون، فوتبال دستی، مچ اندازی، شطرنج و والیبال برگزار می شود.

به گفته رئیس اداره تربیت بدنی شهرداری منطقه ۷ هدف از اجرای این برنامه ایجاد فضاهای در دسترس تفریحی ورزشی با کمترین هزینه و ایجاد سرگرمی ورزشی در اوقات فراغت شهروندان است.

وی در پایان تاکید کرد: خیابان ورزش در واقع ایستگاه تفریحی و ورزش است و برای تشویق و ترغیب شهروندان به موضوع مهم ورزشی، جوایز و هدایای ارزنده‌ای پیش‌بینی شده که به نفرات اول تا سوم هر رشته ورزشی اهدا می‌شود.