اقتصاد تهران
شماره خبر : 92070
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۰۶
اقتصاد تهران

دیۀ ۸ میلیارد ریالی بیمه آرمان به یک مصدوم

اقتصادتهران: بیمۀ آرمان در یک پرونده خسارت جانی شخص ثالث، هشت میلیارد ریال دیه به یک مصدوم پرداخت کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمه آرمان، علیرضا بیانیان مدیر عامل این شرکت و هیات همراه صبح امروز با حضور در منزل مسکونی مصدوم (زیاندیده) در تهران، ضمن ابراز دلجویی و تفقد از مصدوم حادثه و خانواده او، فیش واریزی به مبلغ هفت میلیارد و ۹۷۴ میلیون ریال بابت دیات متعلقه را به خانواده وی تسلیم کردند.
همچنین با دستور مدیر عامل بیمه آرمان مقرر شد یک بیمه نامه کامل آتش سوزی به صورت رایگان صادر و به خانواده مصدوم اهداء شود.
پدرام تاوانه که به علت شدت جراحات وارده در حادثۀ رانندگی دچار نقص عضو شده و زندگی نباتی دارد، شامل تعدد دیات شده بود که شرکت بیمه آرمان با رعایت مفاد قانون بیمه شخص ثالث اجباری، سقف تعهد خسارت را پرداخت کرد.
گفتنی است یکی از مهم‌ترین راهبردها و مؤلفه‌های مشتری مداری در بیمه آرمان، ارزیابی و پرداخت دقیق و به موقع خسارت به زیاندیدگان است.