جمعه, ۱۲ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

خدمات نوروزی ۲۳ بازار روز شهرداری کرج توام با نظارت ویژه

۱۲ اسفند, ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱

خدمات نوروزی ۲۳ بازار روز شهرداری کرج توام با نظارت ویژه

اقتصادتهران: معاون اجراییی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج اعلام کرد که خدمات نوروزی ۲۳ روز بازار شهرداری کرج تحت نظارت ویژه آغاز شد.

نوید اسکندری شامگاه جمعه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به افزایش خریدهای نوروزی و ضرورت تامین مایحتاج مردم ، تمام روزبازارهای شهرداری کرج موظف به توزیع نیازهای ضروری مردم با قیمت مصوب شده اند.

وی گفت: با شروع اسفند ماه و نزدیک شدن به روزهای پایانی سال طرح ویژه تشدید برخورد با غرفه های میادین میوه و تره بار شهرداری کرج توسط تیم های بازرسی این سازمان آغاز شده است.

معاون اجرایی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج گفت:بازرسان سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی کرج روزانه قیمت و کیفیت محصولات غرفه های بازار روزهای میادین میوه و تره بار را رصد می کنند.

وی تصریح کرد:بر این اساس کمیته‌ای برای ساماندهی و نظارت بر غرفه های میادین میوه و تره‌بار تشکیل شد.

این مسئول یادآور شد:تیم های ویژه بازرسی بصورت مستمر بر روند فعالیت میادین میوه و تره بار به خصوص در بحث قیمت عرضه کالا و محصولات کشاورزی دراین مراکز، نظارت دارند.

اسکندری با بیان اینکه از زمانی که محصول وارد میدان می‌شود کار نظارتی ما آغاز می‌شود، افزود:در راستای اجرای طرح تشدید نظارت برای ساماندهی میادین میوه و تره‌بار اقداماتی را آغاز کردیم که با این کار شاهد بهبود در شبکه تولید، تامین، توزیع و مصرف میوه‌ها و سبزی و صیفی جات خواهیم بود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها