اقتصاد تهران
شماره خبر : 261855
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۷
اقتصاد تهران

حمایت ۵هزار میلیارد تومانی از معاملات بورس

اقتصادتهران: مدیرعامل صندوق توسعه بازار سرمایه حمایت به حمایت پنج هزار میلیارد تومانی صندوق‌های حمایتی از معاملات امروز بازار سهام اشاره کرد و گفت: باوجود ریزش شدید شاخص بورس در معاملات امروز بازار، اما شرایط کلی بازار سهام مثبت ارزیابی می‌شود.

به گزارش اقتصادتهران، قادر معصومی خانقاه یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا به افت امروز شاخص بورس اشاره کرد و افزود: با توجه به ریزش شدید شاخص بورس در معاملات امروز بازار اما شرایط کلی بازار سهام مثبت ارزیابی می‌شود و شیب رشد شاخص بورس از ابتدای اسفند ۱۴۰۱ کمی پرشتاب بود.

مدیرعامل صندوق توسعه بازار سرمایه اظهار داشت: زمانی که بازار فارغ از ارزندگی با شیب تند رشد می‌کند، نگاه سهامداران با تغیر همراه می‌شود و حساسیت‌ها نسبت به روند بازار افزایش می‌یابد.

وی تاکید کرد: فرآیند کلی بازار سهام مثبت است اما سهامداران باید نسبت به این موضوع آگاه باشند که نوسان ذات بازار است و نباید نسبت به ریزش شدید امروز بازار نگران بود.

معصومی خانقاه ادامه داد: صندوق توسعه بازار سرمایه به عنوان صندوق حمایتی بازار از زمانی که آغاز به کار می کند، ۲ سمت عرضه و تقاضا را مورد حمایت قرار می‌دهد.

مدیرعامل صندوق توسعه بازار سرمایه خاطرنشان کرد: وظیفه محول شده به صندوق توسعه بازار سرمایه کمک کننده به نقدشوندگی بازار سهام خواهد بود و به هیچ عنوان به بازار جهت نمی‌دهیم.

وی تاکید کرد: امروز اولویت فعالیت خود را برای صف‌های فروش گذاشتیم و پس از جمع آوری صف‌های فروش به سمت دیگر سهام پیش رفتیم.

مدیرعامل صندوق توسعه بازار سرمایه تاکید کرد: امروز صندوق‌های حمایتی و بازارگردان ها در مجموع بیش از پنج هزار میلیارد تومان نقدینگی وارد بازار کردند.

وی اعلام کرد: در صورتی که فردا هم روند نزولی بازار ادامه‌دار باشد صندوق توسعه بازار سرمایه، صندوق تثبیت و نیز بازارگردان‌ها به حمایت از بازار می‌پردازند.

معصومی خانقاه خاطرنشان کرد: امروز صندوق تثبیت بازار سرمایه که از اواسط بازار به معاملات ورود کرد نتوانست حمایتی را از بازار مانند صندوق توسعه بازار داشته باشد.

مدیرعامل صندوق توسعه بازار سرمایه ضمن تکذیب صحبت‌های مطرح شده در خصوص دستکاری بازار توسط سازمان بورس گفت: صحبتی که با ما صورت گرفته این بوده تا سفارشات بیشتر شود و اکنون دغدغه سازمان بورس فقط ایجاد زیرساخت است.