true
اقتصادتهران: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ضمن استقبال از تصمیم شورای امنیت در به رسمیت شناختن پیوند بین مناقشات و قحطی، خواستار تقویت فرآیند احیا و مقاومسازی بلندمدت کشورهای آسیبپذیر شد.
به گزارش دفتر نمایندگی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران، این سازمان از تصمیم شورای امنیت ملل در به رسمیت شناختن مناقشه به عنوان یکی از دلایل عمده قحطی و نیز دعوت به تقویت فرآیند احیا و مقاومسازی بلندمدت کشورهای آسیبپذیر استقبال کرد. شورای امنیت سازمان ملل اخیراً و در بیانیهای که توسط ریاست این نهاد صادر شد، وجود ارتباط بین مناقشه و قحطی را تأیید کرد.
«خوزه گرازیانو داسیلوا»، مدیر کل فائو، در همین ارتباط گفت: فعالیتهای ما نشان میدهند کشورهایی که بالاترین سطح ناامنی غذایی را دارند از مناقشات نیز بیشترین آسیبها را میبینند. فائو بر تعهدش برای همکاری با نظام سازمان ملل و کشورهای عضو به منظور مقابله با ناامنی غذایی ناشی از مناقشات تأکید کرده و از درخواست شورای امنیت برای دسترسی بیشتر در کشورهای تحت تأثیر مناقشات به منظور ارتباط با افراد نیازمند حمایت میکند.
به گزارش فائو، امروزه جهان با بزرگترین بحران غذایی در ۷۰ سال اخیر مواجه است و ۲۰ میلیون نفر در چهار کشور شمالشرقی نیجریه، سومالی، سودان جنوبی و یمن در خطر قحطی قرار گرفتهاند. اگر هیچ اقدامی صورت نگیرد، قحطی ۱۰ میلیون نفر دیگر را نیز تهدید خواهد کرد. کشورهایی که پس از پایان مناقشه دچار ناامنی غذایی بالا شدهاند، در یک بازه زمانی ۱۰ ساله ۴۰ درصد بیشتر در معرض بازگشت به دوران مناقشه قرار دارند.
فائو از مدتها پیش سعی در بالابردن سطح آگاهیها درباره پیوند بین مناقشات و گرسنگی داشته و سخنان اخیر مدیر کل آن در ماه ژوئیه و در جلسه شورای امنیت بخشی از همین تلاشها بود. فائو در کنار اتحادیه اروپا، برنامه جهانی غذا و سایر شرکایش گزارشهای مداومی درباره امنیت غذایی به شورای امنیت ارائه کرده و «گزارش جهانی بحرانهای غذایی» را به صورت سالیانه منتشر میکند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=90806
false
true