اقتصاد تهران
شماره خبر : 82412
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۳/۲۷
اقتصاد تهران

جشنواره سفره افطاری سازگار با محیط زیست در منطقه ۲

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو از برگزاری جشنواره سفره‌های افطاری با خوراکی‌های بومی و محلی سازگار با محیط زیست در منطقه دو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، علیرضا جعفری با اعلام این خبر گفت: جشنواره “خوراکی‌ها محلی و بومی سازگار با محیط زیست سفره افطار” به مناسبت هفته محیط زیست در مرکز تحقیقات و آموزش و مشاوره گل و گیاه فضای سبز منطقه دو برگزار شد.

وی افزود: در فصل نیایش و دعا، همچنین در راستای هفته محیط زیست جشنواره خوراکیها بومی و محلی سفره افطار به ابتکار مرکز تحقیقات وآموزش و مشاوره گل و گیاه فضای سبز منطقه دو برگزار شد که در این مراسم بیش از صد نفر از شهروندان با پخت سالم ترین و خوشمزه ترین غذاهای گیاهی سفره افطار با یکدیگر به رقابت پرداختند

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه برگزاری این جشنواره را فرصتی برای آشنایی و مشارکت دادن شهروندان در امور شهری اعلام کرد و افزود: با برگزاری این جشنواره در نظر داریم ضمن ترویج پخت غذاهای سالم بین شهروندان، آنها را با غذاهای اصیل یک سفره ایرانی اسلامی در راستای حفظ محیط زیست آشنا کرده و در جهت سلامت شهروندان گامی هر چند کوچک برداریم.

جعفری در ادامه گفت: در این جشنواره، داوران ضمن چشیدن خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های سفره افطار، با در نظر گرفتن شاخصه‌ها ی یک غذای سالم و ابتکار به کار رفته در پخت غذا و سازگار با محیط زیست بهترین ها را انتخاب کرده که در پایان به برگزیدگان جوایز نفیسی اهداء شد.

وی تصریح کرد: کارگاه های آموزشی با عناوین “گیاهان قرآنی” و “خوراکیها و نوشیدنیهای گیاهی سفره افطار” در ماه مبارک رمضان در سرای محلات و مساجد توسط مراکز گل و گیاه برگزار شده که هر سال با استقبال خوبی از سوی شهروندان رو به رو می‌شود.