×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۳۱ شهریور - ۱۴۰۳  
true
true
جزئیات ساماندهی نرخ بیمه شخص ثالث

رئیس کل بیمه مرکزی ایران با اعلام جزئیات و دلایل دستور دولت به وزیر اقتصاد برای ساماندهی نرخ بیمه شخص ثالث در ۶ماه، نسبت به آسیب و سقوط صنعت بیمه از بابت نرخ‌های این بیمه نامه ها هشدار داد.

به گزارش مهر، محمد امین در پاسخ به سئوال مهر در مورد دستور دولت به وزیر اقتصاد برای ساماندهی نرخ بیمه شخص ثالث اتومبیل ها بر اساس سن و … و دستورات لازم به بیمه مرکزی برای بررسی آن طی شش ماه گفت: در حال حاضر ۱۷ میلیون نفر در کشور بیمه نامه شخص ثالث از صنعت بیمه خریداری می کنند. این در حالی است که متولیان این صنعت تمایل ندارند که هر سال حق بیمه ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شود زیرا باعث نارضایتی این عده از هموطنان شده و تصور می کنند که شرکت های بیمه هر ساله نرخ بیمه ها را بالا می برند در حالیکه بیمه ها در این موضوع تصمیم گیر نیستند.

رئیس شورای عالی صنعت بیمه با اشاره به اینکه هر ساله نرخ دیه افزایش می یابد و متناسب با آن تعهدات شرکت های بیمه نیز بالا می رود، افزود: در یک شرایط طبیعی زمانی که تعهد شرکت های بیمه و خسارت ها افزایش پیدا می کند حق بیمه ها هم باید به همان نسبت افزایش یابد و این رابطه ریاضی است.

به گفته وی توقع جامعه، دولت و قوه قضائیه از شرکت های بیمه این است که در حالیکه نرخ دیه هر ساله افزایش پیدا می کند حق بیمه ها توسط شرکت های بیمه بالا نرود که این خواسته مطلوب نیست. این در حالی است که اگر شرکت های بیمه بتوانند به این کار اقدام خواهند کرد.

امین با اشاره به عملکرد ۵ سال گذشته صنعت بیمه گفت: در سال ۸۹ زیان صنعت بیمه از قبل بیمه شخص ثالث حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بوده که در سال ۹۱ زیان رسمی رسیدگی شده توسط حسابرسان در صورت های مالی شرکت های بیمه به ۵۱۸ میلیارد تومان رسید در عین حال برآوردهای ما نشان می دهد که این زیان در پایان سال ۹۲ به بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید و اگر این روند به همین منوال ادامه پیدا کند شرکت های بیمه ناچارند که از کیسه، سرمایه و ذخایری که سالها انباشت کرده اند، استفاده نمایند.

رئیس کل بیمه مرکزی ایران با انتقاد از اینکه این یک رابطه نابرابر و معادله ای است که هر روز یک طرف آن سنگین تر می شود، گفت: نتیجه این امر این است که شرکت های بیمه اگر بخواهند بیمه نامه شخص ثالث بفروشند زیان می کنند و اگر نفروشند در بازار بیمه نمی توانند ادامه فعالیت دهند زیرا ۵۰ درصد پرتفوی بازار بیمه شخص ثالث است و شرکت های بیمه با این بیمه نامه مشتری پیدا می کنند پس ناچار هستند بیمه نامه شخص ثالث بفروشند.

وی با اشاره به اینکه بیمه نامه شخص ثالث زیان ده است و اگر شرکت بیمه ای در این بخش سوء مدیریت داشته باشد و آسیب پذیر باشد دچار وضعیت نابسامانی خواهد شد، تصریح کرد: بیمه مرکزی خود را در برابر پایداری، دوام و بقای شرکت های بیمه مسئول می داند. ما نباید اجازه دهیم که شرکت های بیمه ورشکست شوند البته این غیر از ورشکستگی است که به دلایل دیگر گریبان شرکت های بیمه را می گیرد، یعنی اگر ورشکستگی ناشی از ریسک های سیاسی مثل ریسک قوانین و مقررات بیمه که دائما نرخ بیمه را بالا می برد و اجازه نمی دهد شرکت های بیمه حق بیمه را افزایش دهند، باشد، بیمه مرکزی از آنها حمایت می کند.

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches