true
تهران اکونومی: قیمتهای جدید در بازار مواد پروتئینی نشانگر ثبات گوشت مرغ و افزایش نسبی گوشت قرمز و برخی ماهیها مانند سالامون و سفید است. قیمت برخی اقلام گوشت مانند گوشت گوسفندی نسبت به ماه گذشته تا حدودی افزایش داشته است و به طور متوسط هر کیلوگرم گوشت گوسفندی در مغازه ها بین ۲۷ تا ۳۳ هزار تومان فروخته میشود.
همچنین مغز ران گوسفندی که گرانترین نوع گوشت قرمز است، افزایش قیمت اندکی داشته و هر کیلوگرم آن ۳۳ هزار تومان عرضه میشود.
اما قیمت گوشت مرغ که در سال جاری فراز و نشیبهای زیادی داشته در یک ماه گذشته تغییر قیمت چندانی نکرده و به طور متوسط هر کیلوگرم آن ۶۰۰۰ تومان عرضه می شود.
همچنین جگر مرغ که از ارزانترین اقلام پروتئینی است با افزایش هزار تومانی نسبت به ماه گذشته ۳۰۰۰ تومان در مغازهها فروخته می شود.
البته مواد پروتئینی در عمده فروشیها و برخی مراکز بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان پایینتر از قیمت مغازهها عرضه میشود.
قیمت انواع ماهی که نسبت به سال گذشته افزایش اندکی داشته، طی یک ماه گذشته در برخی انواع با افزایش نسبی روبرو شده است. هر کیلوگرم ماهی سالامون با افزایش ۲۰۰۰ تومانی کیلویی ۱۸ هزار تومان فروخته می شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=16258
false
true