اقتصاد تهران
شماره خبر : 75602
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۰۲
اقتصاد تهران

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در منطقه دو

اقتصادتهران: شهردار منطقه دو از پیگیری و اولویت قراردادن تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سطح منطقه دو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، عزیز اله نظری با اعلام این خبر گفت: پروژه‌های نیمه تمام منطقه دو در دستور کار معاونت‌های اجرایی قراردارد و طبق اولویت بندی نیازهای شهروندان و محلات و در بازه زمانی مشخص تکمیل و در اختیار شهروندان قرار گیرد.

نظری شهردار منطقه دو در ادامه گفت: احداث و تجهیز سرای محله بوعلی، تعریض پل کوهستان، احداث پیاده رو مسیر کوی فراز، احداث پل معلق دره فرحزاد، احداث و توسعه فاز ۳ پارک پرواز، احداث و تجهیز سوله بازیافت خیابان سازمان آب، احداث و بهسازی جمع آوری آب‌های سطحی، سیل برگردان  از جمله پروژه‌هایی است که در آینده نزدیک تکمیل و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.‌

نظری با اشاره به سرانه فضای سبز در منطقه دو گفت: سرانه فضای سبز منطقه۲ حدوداً در سال ۹۲(ابتدای برنامه پنج ساله دوم) از ۱۴۲۳ هکتار به۱۵۱۹ هکتار در انتهای سال ۹۵ رسیده است، که مورد انتظار است حوزه‌های ذیربط برنامه‌های خود را با توجه به اعتبار  ابلاغ شده سال ۹۶ در راستای افزایش و نگهداشت فضای سبز منطقه تا،۲۰% افزایش یابد.

نظری در حوزه حفظ و نگهداشت شهر گفت: نگهداشت شهر  به معنای انضباط و نظافت شهر  است و ذاتی ترین  وظیفه شهر داری این است که نگهداشت شهر را  اصولی و به درستی انجام دهد و در بحث شهری مشخصا این امر شامل مباحثی از جمله نظافت شهر، نظافت کانال‌ها و ایمنی سازی بوستان‌ها … را که در حوزه خدمات شهری است شامل می‌شود که سعی و تاکید در نواحی بر این است که به صورت مینیاتوری و یک یکم در ارزیابی قرار گیرد.