اقتصاد تهران
شماره خبر : 159680
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۱۵
اقتصاد تهران

تولید روزانه ۶۳ میلیون متر مکعب گاز از میدان مشترک با ترکمنستان

اقتصادتهران: مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق که یکی از شرکت های تابعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران است گفت: روزانه ۶۳ میلیون متر مکعب گاز طبیعی و میعانات گازی از میدان مشترک با ترکمنستان تولید می‌شود که نقش مهمی در پایداری شبکه گاز کشور در زمستان دارد.

بر اساس اعلام شرکت ملی نفت ایران، سید ابوالحسن محمدی روز شنبه در نشست هم‌اندیشی مشاوران امور زنان شرکت نفت مناطق مرکزی گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق تنها تولیدکننده نفت و گاز در شرق و شمال کشور است که با تولید روزانه ۶۳ میلیون مترمکعب گاز طبیعی و میعانات گازی از میدان مشترک گنبدلی با ترکمنستان و تأمین گاز بزرگترین مخزن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز در منطقه شرق کشور، وظایف منحصر به فردی دارد.

وی افزود: پرسنل شرکت به خصوص در فصل زمستان، تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرند تا اختلالی در روند تأمین گاز کشور ایجاد نشود و همانطور که زمستان گذشته شاهد بودیم با وجود قطع واردات گاز ترکمنستان، هیچ وقفه‌ای در روند گاز به هم‌وطنان ایجاد نشد.

سیده طاهره سیدمؤمنی، مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت در امور زنان و خانواده گفت: با دید مثبتی که مدیران ارشد شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق نسبت به زنان و مسائل خانواده‌ها دارند، امیدواریم شاهد بهبود شرایط زندگی در این منطقه باشیم. در مناطق عملیاتی، توجه به حوزه خانواده برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد، ضمن اینکه مسئولیت سنگین این همکاران و تأمین گاز در فصول سرد سال، نشان از تعهد و پشتکار پرسنل این شرکت دارد و تلاش می‌کنیم هر اقدامی در جهت بهبود وضعیت زندگی این پرسنل زحمتکش انجام دهیم.