اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ از نصب و توسعه مجموعه وسایل بازی کودکان در بوستانهای سطح منطقه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ حسین سیگارودی در این خصوص گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی بوستانها و استفاده بهینه کودکان از فضاهای تفریحی بوستان های شمال شرق تهران، توسعه و ایمن سازی مجموعه وسایل بازی کودکان در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: همزمان با اجرای طرح نگهداری مینیاتوری فضاهای شهری و نیازسنجی های صورت گرفته از محلات و استفاده بیشتر کودکان از بوستان ها و مراکز تفریحی، بوستان های پلیس شمالی، درختی، سنگسر، فروردین، مجیدیه و …. به مجموعه وسایل بازی کودکان همراه با استانداردهای مربوطه تجهیز شدند.
سیگارودی با اشاره به سایر اقدامات انجام شده در طرح نگهداشت گفت: توسعه نیمکت ها و همچنین افزایش ایمنی بوستان ها و حذف زواید فیزیکی از دیگر اقدامات در حال انجام است.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به کاشت درخت و درختچه در بوستانهای سطح منطقه گفت: در راستای طرح آسمان آبی زمین پاک، بوستانهای منطقه با کاشت انواع رز، داودی، یاس هلندی، گازانیا، سلوی، پریوش، ابری، جعفری، آشلانتوس و … مزین شد. در این راستا بوستانهای ولیعصر(عج)، گلشن، آلاله، بهزادی، سنگسر و … با کاشت درخت و درختچه آراسته شد.