شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

توسعه فضای سبز نباید به قیمت تهدید سلامت شهروندان باشد

۴ دی, ۱۳۹۶ - ۰۳:۴۶

توسعه فضای سبز نباید به قیمت تهدید سلامت شهروندان باشد

اقتصادتهران: یک متخصص میکروب‌شناسی با انتقاد از بکارگیری کود شیمیایی در خاک و فضای سبز سطح شهر اهواز گفت: استفاده بی رویه از کود شیمیایی سبب آلودگی خاک شده و در نتیجه آسیب آن به انسان ها باز می گردد، زیباسازی فضای سبز نباید به قیمت صدمه به سلامت شهروندان باشد.

به گزارش ایرنا دکتر الهام جعفرزاده شنبه در سمینار فضای سبز بیولوژیک در شهرداری اهواز با اشاره به اینکه کود ارگانیک بایدا جایگزین کود شیمیایی شود افزود: به علت استفاده مکرر از کودهای شیمیایی خاک سفت و در نهایت به شوره زار تبدیل شده است.

جعفرزاده با تصریح به اینکه هزینه استفاده از کودهای ارگانیک به صرفه‌تر از کودهای شیمیایی است یادآور شد: کود ارگانیک را با استفاده از پسماند نیشکر یا فضولات حیوانی طی یک فرمول خاص تولید کرد این درحالیست که کودهای شیمیایی وارداتی از خارج از کشور ۲۰ تا ۳۰ درصد هزینه بیشتری در بر دارند.

وی با تاکید بر نیاز به احیای خاک خوزستان و به ویژه کلانشهر اهواز اظهار کرد: تنها در بخش‌هایی از خاک خوزستان مقدار نیترات و مشتقات بالا رفته که می‌توانیم با استفاده از برنامه ریزی کنترل میکروبی و استفاده از قارچ‌های سودمند مشکل خاک را حل کنیم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها