true

اقتصادتهران: بانك سينا اخيراً با هدف حمايت از توليد و توليد كننده خدمتي را ارائه كرده كه علاوه بر افزايش توان تسهيلات دهي، با رویکرد حمایت از کالاهای ایرانی، تسهيلات مورد نياز مشتري را در اختيارش قرار ميدهد.
به گزارش اقتصادتهران، اين خدمت كه از طريق سامانه سيمارت ارائه ميشود، در حال حاضر تنها افراد حقوقي و سازمانها را در بر ميگيرد اما قرار است از 15 آذرماه، شرايطي فراهم گردد تا افراد حقيقي نيز بتوانند نسبت به دريافت اين تسهيلات از بانك سينا اقدام نمايند.
در يكي دو سال اخير، طرحهاي زيادي از سوي بانكهای مختلف براي استفاده مشتريان از تسهيلات بانك ارائه شده است كه همگي آنها منجر به برطرف كردن نياز مشتريان در استفاده از اين تسهيلات بوده است، اما اين طرح بانك سينا كه منحصراً با ويژگيهاي خاصي ارائه شده است، علاوه بر تامين نياز تسهيلاتي مردم، حمايت از توليد و پشتيباني از تامين كنندگان كالا را نيز در بر گرفته است.
به بيان ديگر، فرد دريافت كننده اين تسهيلات پس از طي مراحل احراز هويت غير حضوري و واريز تسهيلات به كيف پول وي، علاوه بر آن كه كالاي مورد نياز خود –كه داراي تنوع كالايي نيز بوده و معطوف به خريد از يك فروشگاه خاص يا كالاي خاصي نمي شود- را تهيه ميكند، سهمي در حمايت از بخش توليد كشور نيز ايفا خواهد كرد.
در واقع تامين كننده كالاي ايراني، به طور مستقیم در معرض حمايت بانك سينا قرار گرفته است تا از طريق اين خدمت، چرخهاي توليد كشور همواره در حرکت باشد.
اين در حالي است كه بانك سينا هدف سومي هم به طور غير مستقيم با اين اقدام نشانه رفته و آن توسعه بانكداري ديجيتال و پلتفرمي است كه اكوسيستمي از محصولات نوآورانه و خلاقانه توسط اين بانك تحت عنوان سرزمين هوشمند سينا تعريف و تبيين شده است.
به بيان ديگر، توسعه و گسترش بانكداري الكترونيك سينا با رويكرد، ارائه تسهيلات مورد نياز مشتريان از يكسو و پشتيباني از توليدكننده ايراني از سوي ديگر و با هدف ارائه خدمت در بستر فناوريهاي نوين، مهمترين ركن از ارائه تسهيلات به مشتريان است كه قرار است در يك پروسه سه ساله به دستاوردهاي زيادي ختم گردد.
اينطور ميتوان گفت كه سامانه «سیمارت» یا بازارگاه هوشمند سینا با هدف اعطای هدفمند تسهیلات بانکی به راهاندازی شده است تا مشتريان بانك سينا آگاهانه و به طور غير حضوري بتوانند نسبت به دريافت تسهيلات از اين بانك اقدام كنند كه البته همانطور كه گفته شد اين سياست فعلا براي مشتريان حقوقي بود و مشتريان حقيقي از حدود 10 روز ديگر خواهند توانست درخواست خود را در سامانه simart.ir ثبت كنند.
همانطور كه اكثر كارشناسان اذعان دارند اعطاي تسهيلات بانكي اگر از مسير واقعي خود منحرف شود و در مواردي غير از محل واقعي آن به مصرف برسد عايدي جز افزايش تورم و نيز نقدينگي به همراه نخواهد داشت و انحراف آن موجب خلق پول خواهد شد كه اين مساله به چالشي عظيم طي ساليان گذشته در سيستم بانكي تبديل شده بود، حال بانك سينا با رويكرد فناورانه و خلاقانه، ميكوشد تا تسهيلات در محل واقعي آن كه همانا مصرف كننده واقعي هستند خرج شده و از اين راه تامين كننده كالا نيز حمايت گردد.
بدون شك رونق كالاي ايراني، دلگرمي توليد كننده، كاهش نرخ بيكاري و حمايت از واحدهاي توليدي كه با افزايش اشتغالزايي همراه خواهد بود، از اهداف اصلي اين طرح به شمار ميرود ضمن آن كه بانك سينا از اين طريق، محصولات خود را بر پايه پلتفرم ديجيتالی عرضه خواهد كرد كه كاهش حضور فيزيكي مشتري در بانك و پرداخت سيستماتيك و به دور از تبعيض در ارائه تسهيلات از مزاياي آن محسوب ميشود.
اين در حالي است كه رفع نياز مصرف كننده در کنار پشتیبانی از توليد كننده و توسعه بانكداري نوين، با اين گونه اقدامات گسترش يافته و ديگر شاهد مصرف تسهيلات بانكي آن هم از طريق رانت در مجاري غير از آنچه كه توسط مشتري درخواست شده نخواهيم بود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=273395
false
true