اقتصاد تهران
شماره خبر : 97421
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
اقتصاد تهران

تدریس ۲۳ هزار معلم در مدارس استثنایی کشور

اقتصادتهران: رئیس سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی گفت: ۲۳ هزار نیروهای تخصصی برای تدریس در مدارس استثنایی فعالیت می‌کنند.

مجید قدمی در گفتگو با مهر درباره راه‌های جذب معلمان استثنایی، اظهارداشت: ما کمبود معلمان را از طریق دانشگاه فرهنگیان و نیروهای استخدامی آزاد تامین می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما ۲۳ هزار نیروهای تخصصی برای تدریس در مدارس استثنایی داریم که سالانه بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار نفر به ۳۰ سال خدمت می‌رسند.

رئیس سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی اضافه کرد: قانون به ما این اجازه را داده است که از نیروهایی ۳۰ سال خدمت بعد از پایان خدمت‌شان در استان‌های مختلف استفاده کنیم.

 قدمی با اعلام اینکه ۱۵۷۰ مدرسه استثنایی در کشور داریم، گفت: سیاست ما توسعه آموزش فراگیر است و صرفا دانش‌آموزانی که آسیب‌دیدگی ذهنی و معلولین شدید دارند در مدارس خاص وارد می‌شوند.

 وی اظهار کرد: خدمات حمایتی که در سال‌های گذشته وجود داشته ادامه خواهد داشت و همه هزینه‌های دارویی،جراحی و خرید سمعک، واکر و ویلچر پرداخت می‌شود و سقفی هم در این زمینه وجود ندارد.